2777
2789
ینی ی بخشیو فروختی یا اینقد میارزه؟

همش شد ۱۶۰۰

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

نگه داشتم

نگه داشتی ینی بیشتر شه قیمت؟ ب نظرت بازار نزولیه یا صعودی میشه؟ عاخه همش اخبار منفی میاد میترسم همین کمم از دست بدیم😂🤣

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نگه داشتی ینی بیشتر شه قیمت؟ ب نظرت بازار نزولیه یا صعودی میشه؟ عاخه همش اخبار منفی میاد میترسم همین ...

نه عزیزم میره بالا قیمت ، بنظر من که نفروش ، از یه نفر با تجربه هم پرسیدم همینو گفت ، پارتنرمه راهنماییم میکنه چیکار کنم😂

نه عزیزم میره بالا قیمت ، بنظر من که نفروش ، از یه نفر با تجربه هم پرسیدم همینو گفت ، پارتنرمه راهنم ...

دمش گرم..ینی نمیدونی چقد زمان میبره؟ کوتاه مدت یا ی سال و اینا؟

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
دیگه همونی ک داریه ماینش تموم شده ..رباتای دیگه رو فعالیت کن

همستر دارم فقط 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

خوبه ..من نمیدونم بفروشم طمع نکنم..یا صبوری کنم😢

پول لازم داشتم فروختم تو نگهدار

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

دمش گرم..ینی نمیدونی چقد زمان میبره؟ کوتاه مدت یا ی سال و اینا؟

نه اینش مشخص نیست ، ولی خب میدونیم که نوسان زیاد داره ولی وقتی دیگه خرید و فروشش کم بشه قیمتش میره بالا اونموقع وقت فروششه ، الآن زوده خرید و فروشش زیاده

2827
2791
2779
2792