2777
2789
عنوان

مادر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 27 پست
هی جلوی مردم نقش بازی میکنی ولی میفهمن پشتت خالیه خر ک نیستن 😭

اره عزیزم منم همینجورم 

تازه من با پدرم جایی میرم اینقدر مسخره بازی در میاره خانوادشو زنشو بچشو مسخره میکنه همه بخندن بهش 

هرچی دهنش میاد میگه ، هر کار بی شخصیتی بگی کرده هیچ خبط و خطایی نمونده نکرده باشه 

کل پولمون به فک و فامیلاش

حالا من همین نقشی که تو میگی رو هم نمی تونم بازی کنمبس که همه شناختن ذاتشو 

✐   احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫
عزیزم خیلییی سخته بابات چی میگفت ؟جهیزیه خریدن برات؟مامانت عقل داره بدون هیچ مراسمی تو رو فرستاده خو ...

بابام بچه بودم طلاق گرفته رفته اصلا ندیدمش...مامانمم همیشه با نفرت مارو بزرگ کرده بخاطر حرف مردم...

عقدیم مادرشوهرم هی زنگ میزنه ب حرف من عروسیتونو باید بگیرین فلان دیگ چقد بگم حالیش بشه اصلا ن عروسی میخام ن چیزی اومدم دیگ خونه خودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم درامد دارم هم موفقم هم مستقلم ولی دیگ نای قوی بودن ندارم...اگ مرده بودن میگفتی مردن...وقتی زنده ن ...

نجنگ....تو جنگی که بازنده ای وارد نشو...سیاااااااست داشته باش و حرفاشون رو نشنو

بزار پشت سرت بگن اون خیلی خوبه باهاشون مدارا کن و احترام بزار 

وقتی کسی رو نداری نزار پشت سرت بگن دختره خوب نیست رو شوهرت تو زمان طولانی تاثیر میزاره دیدم که میگم

حالا که مستقلی دیگه مادرت رو محدود کن و بچسب به زندگیت دهان خانواده شوهرم با پذیرایی و احترام ببند اگه هم نبست گوشاتو بگیر و تمرکز کن رو زندگی خودت و شوهرت و باهاشون مصالحه کن زرنگ خودت باش

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
اره عزیزم منم همینجورم تازه من با پدرم جایی میرم اینقدر مسخره بازی در میاره خانوادشو زنشو بچشو مسخره ...

وای عزیزم چقد بده...بعد خودتو تصور کن اگ دختر ی مادر یا پدر بافرهنگ بودی اسمت تو دهنا میرفت ولی الان هرچقدم تلاش کنی موفق باشی بازم میگن دختر فلانیه...خودمونم خوبین خانواده گند میزنی

نجنگ....تو جنگی که بازنده ای وارد نشو...سیاااااااست داشته باش و حرفاشون رو نشنوبزار پشت سرت بگن اون ...

اخه مادرشوهرم نمیذاره پشت سرم خوب بگن اتفاقا از اول انقد خودشو تعریف کرد گفت ما خوبیم ک تو خوبی انقد گفت هی سکوت کردم هی احترام گذاشتم هی مدارا کردم نفهمن کسیو ندارم ولی پررو تر شدن انقد ریز ریز میشیمه میگه شوهرمم مث قبل نیس دیگه

وای عزیزم چقد بده...بعد خودتو تصور کن اگ دختر ی مادر یا پدر بافرهنگ بودی اسمت تو دهنا میرفت ولی الان ...

قربونت برم عزیزم 

توی تاپیکام گفتم 

فامیلمون یا درس نخوندن یا خونده باشن ازاد فقط من دولتی قبول شدم اونم رشته ی تقریبا خوبیه 

بعد من چون پدرم از اول هیچی پول نمیداد برای مدرسه و اینا من دولتی خوندم بی هیچ امکاناتی وقتی میگم بی هیچ امکانات هیچکس نمیدونه چی میگم 

من درس میخوندم کرونا اومد گوشی نداشتم چون پدرم پول نداد به گوشی 

با بدختی خوندم همه میگفتن هیچی نمیاری دولتی یه رشته ی خوب اوردم 

عمم چند وفت پیش به مادرم اومده میگه اره فلانی برای پسرش دختر شما رو میخواست ولی من گفتم با اخلاق پدر اون دختر نمیتونی زندگی کنی نابود میکنه زندگیتونو 

به همه مهینجور میگه عمه هام 

✐   احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫
اخه مادرشوهرم نمیذاره پشت سرم خوب بگن اتفاقا از اول انقد خودشو تعریف کرد گفت ما خوبیم ک تو خوبی انقد ...

شوهرت عوض میشه مطمئن باش.... کلید یه مرد ۹۰ درصد مادرشه

زرنگ باش و ورق رو برگردون بزار بگن گلی بود توی مرداب هر چی مادرش خوب نبود این هست یواش یواش ورق رو برگردون

و خوبی کن از ۱۰ تا یکیش هم تاثیر بزاره کافیه بخوای بجنگی قافله رو باختی شوهرت رو به عشق خودت اسیر کن و مادرش رو به سمت خودت بکشون

شوهرت عوض میشه مطمئن باش.... کلید یه مرد ۹۰ درصد مادرشهزرنگ باش و ورق رو برگردون بزار بگن گلی بود تو ...

هعییی خواهر حالم ازش بهم میخوره،خیلی زرنگه مادرش...خیلی ام محبت کردم بهش ولی اثر نداره

هعییی خواهر حالم ازش بهم میخوره،خیلی زرنگه مادرش...خیلی ام محبت کردم بهش ولی اثر نداره

بهرحال انتخابت بوده شوهرت و اونم مادرشه بخوای بجنگی فایده ای نداره به حرف نی نی سایتی ها گوش نکن اینجا همه جور آدم و همه قشری هست کاری رو بکن که به نفعت تموم بشه ماجرا

دیدم عروسی که مادرشوهر نخواستش و گفت سطح پایینه در صورتیکه خودش خوب بود من میشناختمش رفتارش بچگانه بود زندگیشون خراب شد بخاطر حرفای مادر شوهر و حماقت عروس و جنگ و بحث...مادره به پسرش میگفت این در سطحت نیست خوشگل نیست با شخصیت نیست فلانی ببین کیو گرفته و الان رفته دختر یه آدم سرشناس رو گرفته...مصالحه کن و آروم و با شخصیت باش و شوهرت رو وارد جنگ نکن

باز خودت میدونی 

اینا تجربه های مامانمه 

دیگه همکاری نمیکنه میخواد شام آماده کنه  

خوشبخت باشی تازه عروس   

قربونت برم عزیزم توی تاپیکام گفتم فامیلمون یا درس نخوندن یا خونده باشن ازاد فقط من دولتی قبول شدم او ...

دقیقا میفهممت...حالا اونایی ک خونواده هاشون درست حسابی ان دختره هیچی نیستا🙂

بهرحال انتخابت بوده شوهرت و اونم مادرشه بخوای بجنگی فایده ای نداره به حرف نی نی سایتی ها گوش نکن این ...

مرسی عزیزم دست درد نکنه خدا مادرتو برات نگه داره حرفات ارومم کرد منتها من چون کسیو ندارم همش تو خودم میمونه خیلی عصبی میشم....

مرسی عزیزم دست درد نکنه خدا مادرتو برات نگه داره حرفات ارومم کرد منتها من چون کسیو ندارم همش تو خودم ...

مرسی عزیزم همه خوبی های دنیا رو تجربه کنی انشالله  خودت رو ناراحت نکن همه اوایل همین مشکلات رو دارن تا همدیگه رو بشناسن