2821
2789
اون دردی ک من امروز کشیدم زایمان هیچی نیس پیشش

من از وقتی تنبلی تخمدان گرفتم دیر به دیر میشم ولی عوضش موهای پرپشت و بلندم نصف شدن و همچنان میریزن🤕

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از وقتی تنبلی تخمدان گرفتم دیر به دیر میشم ولی عوضش موهای پرپشت و بلندم نصف شدن و همچنان میریزن🤕

موهات خیلی مهمتره درمان کن‌ خودتو

من حاظرم بدترین دردارو بکشم یه تار از موهام کم نشه هرکاری ک میکنم بخاطر موهامه اگ قرص اهن میخورم اگ به غذا و میوه جاتم اهمیت میدم کلا موهام از همچی برام مهمتره ولی بااین همه رسیدنا باز میریزه مخصوصا تو پریودی ک خیلی شدیده

موهات خیلی مهمتره درمان کن‌ خودتومن حاظرم بدترین دردارو بکشم یه تار از موهام کم نشه هرکاری ک میکنم ب ...

موهای من با اینکه بلند و پر بود نهایت ماهی ۱۰تا میریخت ولی از وقتی تنبلی گرفتم روزی ۵۰تا میریزه خیلی راها رو امتحان کردم ولی تنبلی تخمدان خیلی مقاومه به درمان 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
چند سالتونه؟ من ۴۲ سالمه فکر کنم اخراش باشه یعنی امیدوارم 😂

نهه منظورم این بود که پریودیم داره تموم میشه روزای اخرشه

۱۶😂😭

فرزند ماه گریه نکن...بالاخره یه روز ماه طلوع میکنه!