2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قربونتون بشمچرا عزیزم

خدانکنع 🌸

خانوادم با ازدواجم موافقت نمیکنن

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
واقعا میگی؟؟؟

اره بخدا

درگیر روابط بدی بودم

خونمون جهنم بود

بی پولی و درد جسمی و روحی امونم رو بریده بود

اما نامزدم تموم دردامو تسکین داده

میگفتم خوشبختی رو هیچوقت نمیچشم 

میگفتم با هر ازدواج کنم خیانت میکنه ولی الان میبینم جز من هیچکسو نمیبینه و صبح تا شب کار میکنه ک من احساس کمبود نکنم

بخدا درست میشه

خدا خیلی خیلی بزرگه

چی بگم...

جور میشههیچوقت شب نموندهخدای مام خیلی بزرگتر از دردامونه

🥰🤩 فدات بشم ک انشالله تو انتهای باقی مونده ریسمون ک داره پاره میشه ب دادم رسید الانم ب دادم میرسه

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
اره بخدادرگیر روابط بدی بودمخونمون جهنم بودبی پولی و درد جسمی و روحی امونم رو بریده بوداما نامزدم تم ...

منم وقتی خدا شوهرم دادم این حسو داشتم اما بعدا خراب شد همه چی..

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍