2777
2789
عنوان

درده قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 59 پست
اگر مجردی فعلا بساز و پد ضد بو بخرنازک هم دارن که چیزی حس نکنیپد ضد درد زیر ناف چسبونده میشه نوار نی ...

خب من ۱۶ سالمه 😐

واییی من روم نمیشه برم داروخونه الانم میخوام بزنم زیرگریه اصلا.. 

جان چہ مي‌دانست، ازدنیـا چہ خواهدکشید =)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دوسالهنمیدونم، عادت ندارم به پَد، بزرگه زیرم پف میکنه بدم میاد چندشمم میشه

یعنی چی 😐 پس زمان پریودی چی استفاده میکنی ؟ هممون استفاده میکنیم نمیگیم زیرمون پف میکنه مشکلیم نداریم بو هم نداره چون تند تند باید عوض کنی 

چه بهونه هایی میاری خدایی

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

خب من ۱۶ سالمه 😐واییی من روم نمیشه برم داروخونه الانم میخوام بزنم زیرگریه اصلا..

اینترنتی بخر عزیزم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خب عزیزم اون خون رو جذب میکنه و باید زود به زود تعویضش کنی.

نمیدونم وسواسم، چندشم میشه، بزرگه انگاری پف کردم، بدم میاد 

نمیدونم.. اصلا یه وضعیتیم مامانم هم خونه نیست بهش بگم بابامو برادرمن فق

یعنی چی 😐 پس زمان پریودی چی استفاده میکنی ؟ هممون استفاده میکنیم نمیگیم زیرمون پف میکنه مشکلیم ندار ...

اهه نمیدونم.. بگذریم 

بگیم پد ضد درد میخایم؟چ قیمته

بله

برندهای مختلف داره 

من کوکوکینگ استفاده میکنم 

اینم توی د کالا بود

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
نه دوسالهنمیدونم، عادت ندارم به پَد، بزرگه زیرم پف میکنه بدم میاد چندشمم میشه

منم با نوار مشکل دارم، اسمشو گذاشتم تشک! 

انگار تشک گذاشتی تو لباست. 

پد کوچولوی روزانه استفاده میکنم خیلی زود زود عوض میکنم 

نمیدونم وسواسم، چندشم میشه، بزرگه انگاری پف کردم، بدم میاد نمیدونم.. اصلا یه وضعیتیم مامانم هم خونه ...

متوجم گلی.. 

ولی اگه وسواست میگیره تنها چارش اینه ک زود ب زود پد رو عوص کنی و اگه پد نزاری تموم لباساتو و اینا خونی میشه و پاک کردنش خیلی سخته. 

بعدشم خیلی نیست ک همش چند روزه. 

تاثیرم داره

خیلی 

منم با نوار مشکل دارم، اسمشو گذاشتم تشک! انگار تشک گذاشتی تو لباست. پد کوچولوی روزانه استفاده میکنم ...

کوچولو خیلی خوبه من لباس زیر قرمز میپوشم، معلوم نمیشه

متوجم گلی.. ولی اگه وسواست میگیره تنها چارش اینه ک زود ب زود پد رو عوص کنی و اگه پد نزاری تموم لباسا ...

نه خونی نمیشم اصلا اونطوری بگم کثیف‌کاری میشه

فقط لباس‌زیر قرمز میپوشم زیرش مشمبا داره، بخاطرهمین

نمیدونم خیلی بدم میاد اصلا سایز بزرگه گریه‌ام میگیره بهش فکرمیکنم