2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خودم ماهی گریل داشتم با سالاد پیشنهاد خوبه ۲۰ دقیقه نهایت و ظرف هم زیاد نداره

گلم ماهی خودش طبع بسیار سردی داره 

سالاد هم طبع بسیار سردی داره 

ما معمولا وقتی ماهی داریم روی سفره یک چیزی با طبع گرم میزاریم که طبع ماهی رو خنثی کنه سالاد اگه کنار ماهی قرار بگیره خیلی طبع سردی منتقل می‌کنه بهت اینا به مرور زمان برات مشکلاتی ایجاد میکنن 

یا حداقل اگه ماهی و سالاد کنار هم گذاشتی کلی پونه بریز تو سالاد تا یکم از طبع سردش گرفته شه چون پونه خودش طبع بسیار گرمی داره

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
گلم ماهی خودش طبع بسیار سردی داره سالاد هم طبع بسیار سردی داره ما معمولا وقتی ماهی داریم روی سفره یک ...

من مشکلی ندارم 

ممنون

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

طرز تهیه برام بگو لطفا

گوشت چرخ کرده زرد چوبه نمک فلفل نمی‌زنی بعد کوفته ریزه میکنی سرخشون میکنی بعد کلم قمری یا کلم سر یه کم آبپز میکنی بعد سرخش میکنی نمک زردچوبه فلفل قرمز آبلیمو میزنی بهش بعد پلو که صاف کردی سبزی خشک کلم پلو بهش میزنی بعد روغن می ریزی داخل قابلمه بعد یه کم از پلو می‌ریزی تو قابلمه بعد کلم ها کوفته ها رو میریزی بعد بقیه برنجت می‌ریزی روش می‌ذاری دم بیاد بعد با سالاد شیرازی پر از آبغوره نعنا یا ماست خیار نوش جان کن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز