نه خیر عزیزم سن فرق نداره من دوس دارم پارتنرم باهام بچگونه رفتار کنه ربطی ب سن نداره موضوع من خیلی ...
حتما دوس داری پوشکت کنه .یا پستونک بزاره دهنت ؟
در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁
و این حس بزودی از بین میره .یا شایدم وقتی برای اولین بار تجربه اش کردی بعدش دیگه دلت نخواد تکرارش کنی
در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁
ای جان چه ناز ، خب چرا درباره گرایشت به بقیه میگی ک مسخره کنن ، بزار بزرگ تر شی احتمال زیاد گرایشات تغییر میکنه ، تغییر نکنه اونموقع فکری ب حالت میکنی از الان خودتو رنجیده نکن