2777
2789
عنوان

بیاید لطفا💔

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی دوست داره با مردی که خیلی ازش بزرگتره از لحاظ سنی رابطه داشته باشه😑

نه خیر عزیزم 

سن فرق نداره من دوس دارم پارتنرم‌ باهام بچگونه‌ رفتار کنه ربطی ب سن نداره 

موضوع من خیلی با شوگ .. ر فرق داره

جز فحش کش کردن زمین و زمان پاسخی ب مشکلات زندگی ندارم🐾💔
نه خیر عزیزم سن فرق نداره من دوس دارم پارتنرم‌ باهام بچگونه‌ رفتار کنه ربطی ب سن نداره موضوع من خیلی ...

حتما دوس داری پوشکت کنه .یا پستونک بزاره دهنت ؟

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

درسته

عزیزم حس میکنم تحت تآثیر چیزی قرار گرفتی .

و این حس بزودی از بین میره .یا شایدم وقتی برای اولین بار تجربه اش کردی بعدش دیگه دلت نخواد تکرارش کنی 

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

عزیزم حس میکنم تحت تآثیر چیزی قرار گرفتی .و این حس بزودی از بین میره .یا شایدم وقتی برای اولین بار ت ...

انجامش دادم 

ی ساله این حس هست

انجامش دادم ی ساله این حس هست

خب انجامش دادی پس مشکلت چیه 

با کسی ازدواج کن ک اوکی باشه با این فانتزین

درسته

ای جان چه ناز ، خب چرا درباره گرایشت به بقیه میگی ک مسخره کنن ، بزار بزرگ تر شی احتمال زیاد گرایشات تغییر میکنه ، تغییر نکنه اونموقع فکری ب حالت میکنی از الان خودتو رنجیده نکن 

ای جان چه ناز ، خب چرا درباره گرایشت به بقیه میگی ک مسخره کنن ، بزار بزرگ تر شی احتمال زیاد گرایشات ...

مرصی ک درک کردی 

دوس دارم این فرهنگ جا بیوافته