ghazi_66 مدیر عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 224 عنوان چرا بیدارین😐😂 | مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 60 پست من که خابم نمیبره و ب بدبختیام فک میکنم 1403/06/15 | 03:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghazi_66 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 224 همه میگن باید جداشم من بشدت شوهرمو دوس دارم اما بیفکریاش نابودم کرده بافکر طلاقم انقد گریه کردم دارم ... مثلا چی میکنه؟
_زرا_ عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 2401 مثلا چی میکنه؟ خیلی قصش مفصله اما همش از خانوادش زخم میخوره بازم پیشچن تو کار کردن خیلی بیعقلی میکنه....وگرنه بشدت ادم ارومیه اصلا صداشو بالانمیبره روسرم میدونم خیلی دوسم داره وای بخدا دارم سکته میکنم یچیزی بگو ارومم کن همش بیصدا اشک میریزم
mariarose عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 7034 میخوام تازه پرونده جنایی ببینم😂 اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]
ghazi_66 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 224 یه تاپیک دارم بخون البته صفحه آخر معتقده دلیل سردیم اینه 🥴 و نمیدونم چجوری بگم که این رفتار نهتنه ... نمیدونم به حرفم گوش میدی یانولی هرچقدم دوسش داشته باشی دلیل نمیشه خودتو نابود کنیامن الان یکیو خیلی دوس داشتم یجور اونو دوس داشتم ک تا حالا هیشکیو انقد دوس نداشتم ولی با کاراش دکمشو زدم نزاشتم بیشتر از این کوچیکم کنه
ghazi_66 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 224 گلوم میسوزه درد میکنه آبریزش بینی ..آخه چرا امشبببب ،فردا چه گوهی بخورم با این وضعیتم میکاپم خراب م ... کجا میخای بری
روزگار۶ عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 2314 خبر فوت برادر شوهرم رو دادن بهمون...فقط ده ساله اش بود..... تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
ghazi_66 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 224 گلو درد و سرما خوردگي گلو درد خيلي بده خيلييييي وای منم گلوم درد میکنه میخاره عین چی😐😂
jc_qazal عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 81 خبر فوت برادر شوهرم رو دادن بهمون...فقط ده ساله اش بود..... وای روحش شاد باشه
1nedaaam عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 42 نمیدونم به حرفم گوش میدی یانولی هرچقدم دوسش داشته باشی دلیل نمیشه خودتو نابود کنیامن الان یکیو خیلی ... خیلی سعی کردم نتونستم یروز گفت ندا منو بیخیال برو پی زندگیت و دیلیت اکانت کرد سه روز تمام حالم بد بود عین مرده متحرک شده بودم دوباره برگشت گفتم ولی زندگی من تو بودی... گفت بدون تو نمیتونم و... دوباره اوکی شدیم و من بیشتر از قبل وابسته بهش
روزگار۶ عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 2314 وای روحش شاد باشه ممنون...غم نبینید....واقعا سخته... تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
دخترک_باربی عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 5824 کجا میخای بری عروسی دعوتیم خیر سرم ،ای خدا برنامه هام خراب میشه 😖😖 با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ سال ها بعد دربارهی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم در حاشیهی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....
ghazi_66 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 224 خیلی قصش مفصله اما همش از خانوادش زخم میخوره بازم پیشچن تو کار کردن خیلی بیعقلی میکنه....وگرنه بشدت ... تو درستش کن کنارش باش همه چیو باهمفکری هم درست کنید اگه هردتون همو دوس دارین