سلام دخترم ۷سالشه کلاس دوم من تا بتونم بچه دوم بیارم کلاس سوم میره و حس میکنم فاصله سنی زیاد میشه خیلی پشیمونم ازاینکه زودتر نیاوردم بنظرتون این تفاوت سنی زیاد نیست؟بچه ها ب درد هم میخورن هم بازی میشن همو درک میکنن؟
منم واقعاً تو دوراهی بزرگی ام از لحاظ مالی بالاپایین میشیم اخلاق شوهرم خوب و بد میشه از طرفیم دخترم ...
من خودم اومدم تجربه بگیرم ولی یه چیزی بگم من واقعا حسرت میخورم ک چرا تواون سن دست دست کردم بچه وقتی هی میگ تنهام داداش میخوام آبجی میخوام ادم یاد اون دست دست کردناش میفته عذاب وجدان میگیره الان اگه ب وقتش میاوردم هررو هم بازی بودن
منم واقعاً تو دوراهی بزرگی ام از لحاظ مالی بالاپایین میشیم اخلاق شوهرم خوب و بد میشه از طرفیم دخترم ...
ولی این نظرو دارم کخانواده چ ۳نفر چ ۱۰ نفر موقه بالا پایین شدنا باهمن سختی ب همه میرسه خانواده ای ام ندیدم ک بدون بالا پایین شدن زندگی کنن هروقت بیاری سختی هس دعوا هست راحتی و اخلاق خوبم هست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.