2777
2789
عنوان

شام ما+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان معذرت میخوام از اون موقع دارم تلاش میکنم نمیومد

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
من با رب خیلی دوست ندارم این مدلیش به نظرم خوشمزه تره

اها .سلیقه ایه دیگه .مادرشرم با گوشت چرخ کرده درست میکنه شما بامرغ؟عایا خوشمزه میشه؟بامرغ

😘😍💟💞☀☔پارسای مامان ،سه ماه از وجود نازنینت گذشت ... خداروشکر که تو رو داریم 💞☔😘😍
اها .سلیقه ایه دیگه .مادرشرم با گوشت چرخ کرده درست میکنه شما بامرغ؟عایا خوشمزه میشه؟بامرغ

به نظرم با مرغ خیلی بهتره با اینمه من اصلا طرفدار مرغ نیستم و خیلی کم مرغ میخوریم این غذا به نظرم با مرغ بهتره 

البته با رب و گوشت چرخمرده هم خوشمزس

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
نخود پلو همه جوره خوبه

مرسی عزیزم بابت راهنماییت .نخود پلوهم نوش جونت گوشت بشه به تنتون

😘😍💟💞☀☔پارسای مامان ،سه ماه از وجود نازنینت گذشت ... خداروشکر که تو رو داریم 💞☔😘😍
مرسی عزیزم بابت راهنماییت .نخود پلوهم نوش جونت گوشت بشه به تنتون

ممنون عزیزم

دستور پخت لطفا

مرغو با پیاز و زردچوبه و نمک میپزمآخرسر یه کم زعفرون اضافه میکنم نخود رو هم جدا میپزم بعد نخود و برنجو مرغ و شیوید رو قاطی میکنم میزارم دم بکشه آخرش هم زعفرون دم کرده میریزم روش