zaman_12 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 163 عنوان شرطبندی 89 بازدید | 16 پست سلام.بچهها سر ی موضوعی با شوهرم شرطبندی کردمبعد گفت هرچی شرط رو تو بگی الان نمیدونم شرط چی بگم.مثلا اگر اون برد چی و یا اگ من بردم چی؟؟؟ خدآیا او جآن من است جآنش را سلامت دار..💙 1403/06/14 | 20:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوا_دختره_آقا_جعفر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 8494 بگو ۳ دس لباس کامل اگ بردمناهار مورد علاقت اگه بردی متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .
zaman_12 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 163 بگو ۳ دس لباس کامل اگ بردمناهار مورد علاقت اگه بردی اینم خوبه اما ایدهی دیگه داری؟؟؟ خدآیا او جآن من است جآنش را سلامت دار..💙
zaman_12 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 163 بچهها راهنمایی کنید دیگه خدآیا او جآن من است جآنش را سلامت دار..💙
آوا_دختره_آقا_جعفر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 8494 اینم خوبه اما ایدهی دیگه داری؟؟؟ اگه باخت کل خونه رو جارو بکشه و مرتب کنه متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .
zaman_12 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 163 اگه باخت کل خونه رو جارو بکشه و مرتب کنه نه این که همیشه خودش کمکم میکنه خدآیا او جآن من است جآنش را سلامت دار..💙
zaman_12 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 163 ی چیزی که لذت داشته باشه بگید خدآیا او جآن من است جآنش را سلامت دار..💙
آوا_دختره_آقا_جعفر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 8494 نه این که همیشه خودش کمکم میکنه خودت بهتر میدونی چ خواسته ای داری ازش متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .
zaman_12 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 163 خودت بهتر میدونی چ خواسته ای داری ازش والا نمیدونمچون تو همه مورد عالیه هرچی بگم قبول میکنهو من واقعا خیلی دوسش دارم نمیدونم چی بگمش منم چون خجالتیم خجالت میکشم بگم برام سه دست لباس بگیر وگرنه ایده عالی دادی اون خودش همیشه میگه برات میگیرم اما من خجالت میکشم خدآیا او جآن من است جآنش را سلامت دار..💙
آوا_دختره_آقا_جعفر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 8494 والا نمیدونمچون تو همه مورد عالیه هرچی بگم قبول میکنهو من واقعا خیلی دوسش دارم نمیدونم چی بگمش منم چ ... شریک زندگیته دیگه مثلا خجالت چراخجالت نکش هر خواسته داری بگو بهش متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .
zaman_12 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 163 شریک زندگیته دیگه مثلا خجالت چراخجالت نکش هر خواسته داری بگو بهش خب میشه راهنماییم کنی خواهرم خدآیا او جآن من است جآنش را سلامت دار..💙
آوا_دختره_آقا_جعفر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 8494 خب میشه راهنماییم کنی خواهرم خواهر والا چی بگمپول لباس طلا مسافرت متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .
zaman_12 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 163 خواهر والا چی بگمپول لباس طلا مسافرت منظورم چیزی باشه که خرید نکنیم یا جایی نریم اما سم باشه با هیجانی و لذت داشته باشع خدآیا او جآن من است جآنش را سلامت دار..💙
آوا_دختره_آقا_جعفر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 8494 منظورم چیزی باشه که خرید نکنیم یا جایی نریم اما سم باشه با هیجانی و لذت داشته باشع من مجردم والا تو عرصه دونفری ایده ای ندارم متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .
zaman_12 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 163 من مجردم والا تو عرصه دونفری ایده ای ندارم انشالله ازدواج خوبی میکنی و خداوند یک فرد خوب رو نصیبت میکنه انشالله خدآیا او جآن من است جآنش را سلامت دار..💙