گیلاس،بانو مدیر عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 483 عنوان صندلی پزشکی میخرن مگه چقدره قیمتش | مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 44 پست چقدره قیمتشتجربی امپرشکی ای داروسازی ایحالا تهران نه هرجای تهرانقانونیه؟؟؟کلاهبرداری نباشهمن تا ۱۵۰ م. میتونم هزینه کنم فقط 1403/06/14 | 19:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bbrexa_2004 عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 834 نمیدونمولی یکی از دوستانم میگفت هیچ مدرک مرتبطی از قبل نمیخواد و قبولی در روسیه راحت تر از ترکیه اس دو تا از پسرای فامیل ما دارن اونور با پول دندون میخونم با یه پسری هم قبلا صحبت میکردم اونم حتی هم شهریمونه رفت روسیه داره دندون میخونه
پیتزا_پپرونی_خوشمزه عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 743 ورشکست نشی دکتر ۱ تومن بیشتره😐😂 نظر من صرفا برای استاتره با نظرم مخالفی، مهم نیست .به شما ربطی نداره که بخوای ریپلای بزنی بی شخصیتی اگه مخالف باشی و بخوای ریپلای کنی و دنبال بحث باشی
بانوی_ااو عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 4276 آره خودشونم بدون کنکور میرن ولی خب خرج زندگی و تحصیل باید داشته باشی چقدر خوب خوشبحالشون چقدر زندگی قشنگی دارن
ماهایام عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 5233 پول خون باباته عزیزم خداروشکر فق ۱۵۰ داری خداروشکرررر که پول نداری بخری بشینی رو صندلی یکیو بدبخت کنی بی عرضه به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش مرسی اه.
nahiddd عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 19018 ۱۵۰ ضرر نکنی باباغیرقانونی و قیمتش تو ۲۰ میلیارد به بالاست مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
0گل_برفی0 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 26067 دو تا از پسرای فامیل ما دارن اونور با پول دندون میخونم با یه پسری هم قبلا صحبت میکردم اونم حتی هم شه ... بله دقیقااونجا خیلی راحته خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی
nahiddd عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 19018 بله دقیقااونجا خیلی راحته من دیدم یه دختری گفت رفت روسیه بعد درخواست داد واسه ادامه اومد ایران مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
رز_سفيدد عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 4953 پول خون باباته عزیزم خداروشکر فق ۱۵۰ داری خداروشکرررر که پول نداری بخری بشینی رو صندلی یکیو بدبخت کن ... 😐😐 سوال کرد طفلی. ناشناس🦦
nahiddd عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 19018 😐😐 سوال کرد طفلی. اینجا از دکتر زیاد ضربه خوردن خصوصا عمومیا😅دکتر بی سواد به تورت نخورده مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
رز_سفيدد عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 4953 اینجا از دکتر زیاد ضربه خوردن خصوصا عمومیا😅دکتر بی سواد به تورت نخورده خورده. ولی استارتر وقتی میگه ۱۵۰ دارم فقط ینی داره سوال میکنه. صندلی پزشکی میلیاردیه و دست هر کسی نمیرسه! ناشناس🦦
ماهایام عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 5233 😐😐 سوال کرد طفلی. همین طفلی اومده سوال کنه که اگه تونست بخره بعدش ببخشید برینه تو طبابت😂 به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش مرسی اه.
رز_سفيدد عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 4953 همین طفلی اومده سوال کنه که اگه تونست بخره بعدش ببخشید برینه تو طبابت😂 نگران نباش با ۱۵۰ نمیتونه بخره. بعدشم اینجوری نیست که بری بگی ببخشید یه صندلی پزشکی لطفا!! اکثرا با ویلا و خونه های میلیاردی بالاشهر طاق میزنن. ناشناس🦦
گیلاس،بانو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 483 پول خون باباته عزیزم خداروشکر فق ۱۵۰ داری خداروشکرررر که پول نداری بخری بشینی رو صندلی یکیو بدبخت کن ... هو چته باباچه دلاتون سیاهه😂من ک نمیخرمولی امسال تو به هیچ پولی نمیرسن هزیزم همیشه تو میدویی و پول میدوعه
گیلاس،بانو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 483 پول خون باباته عزیزم خداروشکر فق ۱۵۰ داری خداروشکرررر که پول نداری بخری بشینی رو صندلی یکیو بدبخت کن ... حرف دهنتم بفهم عزیزممن این پول کار کرد خودم بود ک گفتم ۱۵۰ ملیون دارمبا پول بابام میتونم بخرم و آزادت کنم سیسی نیاز نیس فشار بخوری