2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وویی بیامنوبخور.....ههههه.خون خودتوکثیف نکن خواهر....

همونطور که شما رو نظر خودت پافشاری میکنی بقیه هم همینطورن.پس بهتره یا منطقی بحث کنی یا بری.کنایه و تیکه کار ادمهای... هست.موفق باشی!

تاپیک میزنی انتظار نقدم داشته باش...الان بگیم باشههه برو صیغه شو؟

مشکلی با نقد ندارم.ولی بهتره انتقاد کننده خودش هم جنبه ی انتقاد داشته باشه وگرنه حق انتقاد نداره.

همونطور که شما رو نظر خودت پافشاری میکنی بقیه هم همینطورن.پس بهتره یا منطقی بحث کنی یا بری.کنایه و ت ...

من ک بی منطق جواب ندادم.دلایل خودمودارم.ولی ازاونجاکه طرزفکراباهم متفاوته هیچ وقت عصبانی نمیشم چون ب این درک رسیدم.کاملاباهات موافقم ک تیکه کارآدمای ضعیفه.بخاطرهمین همیشه حرفمورک وراست میگم.بهتره دیگه ادامه ندی.به اندازه ی کافی باهم آشناشدیم.

من ک بی منطق جواب ندادم.دلایل خودمودارم.ولی ازاونجاکه طرزفکراباهم متفاوته هیچ وقت عصبانی نمیشم چون ب ...

شما بفرما بیرون از تاپیک.من تا هرجا دلم بخواد تو تاپیک خودم ادامه میدم.به سلامت!

فکر بدی نیست البته به شرطها و شروطها،طرف مقابل یا طرفان مقابل باید انسان باشن باید هم نظر با شما باشن وگرنه رابطه میشه فریب حتی اگه بخوای کوتاه مدت هم با کسی باشی باید طرفت آدم حسابی باشه چون کم کم بی اعتمادیت به مردا و شاید همه دنیا بیشتر بشه و کم کم افسرده بشی،اگه شرایط ایران مثل کشورای پیشرفته بود منم ازدواج نمیکردم یا حداقل دیرتر ازدواج می کردم البته با شوهرم میموندم ولی ازدواج شاید گزینه خیلی بعدیم بود

روزگار چشمت نزنم کم کم داری خوب میشی همینجوری بمون لطفا،متشکرم
شما بفرما بیرون از تاپیک.من تا هرجا دلم بخواد تو تاپیک خودم ادامه میدم.به سلامت!

منظورم ازادامه دادن،ادامه دادن بحث باشخص من بود.نه ادامه دادن توتاپیک خودتون.

من میرم هی ریپلای میکنی مجبورم بیام جواب بدم.

نمیخواستم ج بدم دیدم فک کردی ک ادامه دادن تاپیکتوگفتم بس کن اومدم بگم دراشتباهی.بشین تافرداتایپ کن.جوابم نمیدم ازاین به بعد.هرچقدمیخوای ریپلای کن.راحت باش.بابای