2777
2789
م و زدایی و اپیلاسیون  عورت توسط هر کسی غیر از زن و شوهر اعم از هم جنس و محرم و نامحرم، حرا ...

خیلی از احکام در طول زمان عوض شدن مثل حرام بودن شطرنج. و قطعا خیلی احکام هم در آینده تغییر خواهد کرد. بعدشم عزیز من خیلیا از سر اجبار اعتراف به مسلمونی میکنن وگرنه با این دین دست و پا گیری که به اسم اسلام دارن به خورد مردم میدن دیگه کی مسلمونه؟ اسلام اونقدر راحتتر از این حرفاست.اسلام نگفته دزدی از بیت المال حرام است؟ نگفته غیبت حرام است؟ این همه حق الناس داره زیر پا گذاشته میشه همه ساکتن بعد یه مساله شخصی رو براش خودکشی میکنن.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی از احکام در طول زمان عوض شدن مثل حرام بودن شطرنج. و قطعا خیلی احکام هم در آینده تغییر خواهد کرد ...

اره عزيزم من يه بار تويه تايپيك همه اين حرفارو زدم گزارش زدن برام 😞😞😞

❤️خدایا میشه بغلمو بادستات پر کنی❤️
خیلی از احکام در طول زمان عوض شدن مثل حرام بودن شطرنج. و قطعا خیلی احکام هم در آینده تغییر خواهد کرد ...

اولا که این حکم عوض نشده

دوما عزیزم مسائل رو باهم قاطی نکنید.منم چون وظیفم امربه معروف و نهی ازمنکر بود لازم دیدم تذکر بدم خانومی.

اولا که این حکم عوض نشده دوما عزیزم مسائل رو باهم قاطی نکنید.منم چون وظیفم امربه معروف و نهی ازمنکر ...

منم که بهت گفتم عزیزم. وقتی لباس زیر تنشون باشه و اون قسمت دیده نشه دیگه مشکلی هم وجود نداره.

تقريبا١٥٠حساب كن من خيلي وقته نخريدم قيمت دستم نيست

نه اونقدرا زیاد نمیشه دستگاهش فوقش۳۵ ، هر خشابم ۸ تومنه پد هم متری فکر کتم متری هزار حالا ۱۰ تومن پدش 

من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉
نه اونقدرا زیاد نمیشه دستگاهش فوقش۳۵ ، هر خشابم ۸ تومنه پد هم متری فکر کتم متری هزار حالا ۱۰ تومن پد ...

كي گفته دستگاهش٣٥تومنه عزيزم اطلاعات اشتباه نده جنس خوب زير١٠٠نيست

❤️خدایا میشه بغلمو بادستات پر کنی❤️
كي گفته دستگاهش٣٥تومنه عزيزم اطلاعات اشتباه نده جنس خوب زير١٠٠نيست

چرا عزیزم ذستگاهه های یه قلوش مارکی که تازه ارایشگاههها هم که مدام استفاده میکنن اینقدره ، حالا بخواییم پول مارک بدیم شاید گرونترم باشه

من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉