2777
2789
واي عزيزم كي گفته پس زايمان ميكني چي كلي دانشجو مستخدم ميبينن تروخدانزنيداين حرفارو قديم دكترهم نبو ...

عزیزم یه نگاه به رساله مرجعتون بندازید

دکتر زن ایرادی نداره فقط درمواقع ضروری

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درست میگه دوستمون سینه هاو اونجای خانوماحتی مادرتم گناه داره ببینه

منکه موهای دستوپاموبااپیلیدی میزنم

ولی بعضی ازموهای پام زیرپوست گیرمیکردفشارشون میدادم درمیومدولی جاشون لک شده الان

نمیدونیدچجوری این لکه هاازبین میره؟

به خداگفتم اگه سرنوشت مرانوشته ای چرادعاکنم؛خداگفت:شایدنوشته باشم هرچه دعاکند!
چطور یه حکم به این سادگی رو نمیدونید؟!!!

عزیزم تقریبا این دوره کسی بها نمیده، من نیدونم این حکم رو، برای همین جایی میرم که نخواد لباس زیر رو دربیاری.الان تقریبا همه بلد شدن با لباس زیر و بدون دیدن اون قسمت اپیلاسیون رو انجام بدن.

درست میگه دوستمون سینه هاو اونجای خانوماحتی مادرتم گناه داره ببینه منکه موهای دستوپاموبااپیلیدی میز ...

فقط اونجا كه اونم لخت نميشي كه شورت داري كج وراست ميكنه

❤️خدایا میشه بغلمو بادستات پر کنی❤️
زخم رحم ؟ مطمئنی از اپیلاسیون بوده ؟

منم دو ماه پیش رفتم برا اپیلاسیون . ازون روز تا الان لکه بینی و عفونت گرفتم نمیدونم شاید از عوارضش بود 

من ماهی ام اما به سرم شور نهنگ است  این برکه بیحوصله اندازه من نیست....
من سوال حردم همجنس مشكلي نداره

مو زدایی و اپیلاسیون عورت توسط هر کسی غیر از زن و شوهر اعم از هم جنس و محرم و نامحرم، حرام است. زیرا هیچ مرد و زنی حق ندارد به عورت شخص دیگر نگاه کند جز در مواردی که ضرورت آن را ایجاب کند و یا بین آن‌ها رابطه زوجیت برقرار باشد؛ و روشن است که ایپلاسیون معمولا امری است غیر ضروری.