2777
2789
عنوان

شوهر من

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 26 پست

شبا قبل از خواب یکی دوساعت گوشیش و چک میکنه. تو مهمونی و ایناهم اصلا گوشی دست نمیگیره. میگه کار زشتیه، بی ادبیه‌ به میزبان. کسی ام بیاد خونمون اول تا اخر گوشی دستش باشه، ناراحت میشه. 

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه کاش پول میداد همش الکیع باورشم نمیشه همش میخاد ثابت کنه من اشتباه میکنم

حالا ی چی بگم🥲

واقعیه ۵ مهر لیست میشه

داگز هم چند روز پیش پول شد و من برداشت زدم

قبلش نات کوین هم پولشو برداشت زدم

چند روز دیگه کتیزن و رابیت هم لیست میشه

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

😂😂😂😂 بمیرم برات چقد حرص داری

ولا یکی میگه من امام ها رو قبول دارم شروع می‌کنه ب فحاشی....و زیر سوال بردن اعتقادات.ب تو چ آخه.وای اگر من بگم چیکار داری ب طرف .نگو چها ک نمیگه....هاااا چیه تعصبش میگیری حتما تو هم باهاشی.....وای اگر سکوت کنمم میگه چرا چیزی نمیگی ناراحت شدی حتما....با پرخاشگری میگه ها..‌‌‌مجیورم منم ی چیزی بگم دهنش بسته بشه آشغال کثافت نفهم و نخاله.باورت میشه تو زندگیم دوتا فحش بیشتر بلد نبودم یکی کثافت یکی بیشعور.با این ک زندگی کردم و حرفایی شنیدم.بخدا نمی‌دونستم نخاله چیه.سرچ کردم تا معنیش فهمیدم...‌‌

ولا یکی میگه من امام ها رو قبول دارم شروع می‌کنه ب فحاشی....و زیر سوال بردن اعتقادات.ب تو چ آخه.وای ...

عزیزم متاسفم واقعا 

ولی حس میکنم بهتره از مشاور کمک بگیری 

منم مشاورم این ماه ایران نبود وگرنه داعم در حال تراپیم تازه وشغم اینه

عزیزم متاسفم واقعا ولی حس میکنم بهتره از مشاور کمک بگیری منم مشاورم این ماه ایران نبود وگرنه داعم در ...

ما دیگه از مشاوره رد شدیم.رفتبم مشاوره خودشو از طبقه ۱۳پرت می‌کنه یا مارو پرت میکنه