2789
عنوان

اخ جوون

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 26 پست
خیلی از خود راضیی خیلی

من نمیخامش اون نباید انتخابم میکرد حالا که کرد تاوانش افسردگیه بیماری روحی تا اخر عمرش زمین اسمون بیاد من نمیخامش

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید حق داشته باشی ولی من که ازدواج کردم دو تامون عاشق هم بودیم

البته خیلی ظاهر میکنه عاشقه ولی من اعتقاد ندارم هم سن تو بودم عاشق یکی شدمم  همچی اوکی بود همون موقع که میخاست بیاد  خاستکاری  با بدترین شکل ولم کرد یه سال معتاد شدمم فقط مامانم کمکم کرد به حال خودمم بیام

البته خیلی ظاهر میکنه عاشقه ولی من اعتقاد ندارم هم سن تو بودم عاشق یکی شدمم همچی اوکی بود همون موقع ...

اهان همونه تو یه گذشته تلخ داشتی و ضربه خوردی از عشق همونه  حق داری خب ببین ما دختر خاله پسر خاله ییم عاشق همیم حالا هنوز مراسم نکرفتیم ولی اکییم پسر خوبیه 

همه عاشقا مثل هم نیستن شاید اونم دلیل داشته

🖤

همیشه میگم شتر یه بار در خونه ادم‌میشینه شانس یه بار در خونتو میزنه من خودم مورد خوب بیاد مشکل ندارم

سنی که باید درس بخونی بری دانشگاه پیشرفت کنی شوهر داری کنی اشتباه محظه بعد ۲۲ سالگی اره اوکیه ازدواج ولی قبلش ته

اهان همونه تو یه گذشته تلخ داشتی و ضربه خوردی از عشق همونه حق داری خب ببین ما دختر خاله پسر خاله یی ...

من نمیخامش ولی بنطرم ازدواج نکن حداقل  ی  بعد دانشگاه اخه عمرتو هدر میکنی اونم جایی نمیره

باشه حق با توست بمون در جهالیتت

جهالت ؟  تو پیشرفتو از دست میدی  ازدواج بخدا خوب نیستا بزار چند سال بگذره میفهمی