مستانه_مستانه مدیر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 709 عنوان انومالی گفت بچه بریچه | مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 23 پست الان ۲۵ هفته ام کسی بوده تا ماه اخر بچه جاشو عوض کنه؟؟ 1403/06/14 | 10:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مستانه_مستانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 709 واسه چی تو این هفته رفتی آنومالی عزیزم؟ سونو وزن داشتی یا چی؟ تو این هفته نرفتم ۱۸ هفته آنومالی رفتم
mohammad_samaah عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 2625 جدا؟!قدرت خداکدوم بیمارستان اینطوری زایمان میکنند؟! خب همه جا بستگی به وضعیت بچه سزارین میکنن دیگه، سزارین اجباری دیگه لازم نیست پول بدی
مستانه_مستانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 709 هفته ۳۷ کیسه آبم پاره شد چون میخاستم سزارین کنم تا دکترم بیاد بیمارستان و هماهنگ بشیم چند ساعت طول ک ... چقدر خوب
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 خب همه جا بستگی به وضعیت بچه سزارین میکنن دیگه، سزارین اجباری دیگه لازم نیست پول بدی تاحالاتوی عمرمون نشنیدیم وندیدیمبچه داره خفه میشه ومادرداره میمیره اول پول سزارین رومیگیرندوامضاو....بعدعمل میکنندچه دولتی چه خصوصی مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
mohammad_samaah عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 2625 تاحالاتوی عمرمون نشنیدیم وندیدیمبچه داره خفه میشه ومادرداره میمیره اول پول سزارین رومیگیرندوامضاو... ... پس فرق سزارین اختیاری و اجباری چیه؟
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 پس فرق سزارین اختیاری و اجباری چیه؟ دیگه اختیاری وجودندارهدرضمن شماآقایید؟!فضول مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
lotgi عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 995 جدا؟!قدرت خداکدوم بیمارستان اینطوری زایمان میکنند؟! وقتی شرایط برای طبیعی فراهم نباشه سزارین اجباری میشه دیگ
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 وقتی شرایط برای طبیعی فراهم نباشه سزارین اجباری میشه دیگ بحث چیزدیگه ای بوداین آقافکرکرده بوداگراجباری بشه مجانیه مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......