داداشم دیشب داشت به مامانم فحش میداد کاری باهاش نداشتم ی چک هم مامانمو زد بازم گفتم عیب نداره ولی ی مشت محکم زد تو دماغ مامانم و اومد ی چک هم منو زد منم ۵ تا مشت محکم زدم تو دماغش همونطور که زد تو دماغ مامانم گفتم دیوث آدم که با مامانش اینجوری رفتار نمیکنه الان هم رفته چاقو بخره بیا جنگ به نظرتون میاد؟؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
هزار بار رفتم میگن نه میگن مشگل خانوادگی باید خودتون حل کنید
خب وقتی طرف انقد روانیه چجوری پس تو خونه باید آرامش داشت؟ یجوری بیان جمعش کنن بالاخره. این دفه بزن دستشو بشکون ک مادرشو نزنه نامرد بیشرف. من رو مادرا خیلی تعصب دارم. من عاشق شوهرم هستم ولی یه کوچیک با مادرش تند حرف بزنه به شوهرم تشر میرم دل ندارم مادر از بچش بد ببینه
خیلی عذر میخام تا این حد عصبانیت عادی نیست ..یا مشکل روانی چیزی داره برادرتون یا چیزی مصرف میکنه..آخه با پلیس صحبت کنید بگید ما امنیت جانی نداریم حتما باید این بین کسی طوریش بشه بیاین
برو کنارش بشین ازش بپرس حالش خوبه چرا اینجوریه بعد دیدی فحشت داد بگو اگه با زدن من حالت خوب میشه بیا بزن بعد چشاتو محکم ببند بعد میبینی یک جا خشکش زده و احساس خجالت میکنه و دیگه این کارو نمیکنه این روش اسفاده شده و پر کاربرد بوده یک بار امتحان کن