2777
2789
عنوان

داداش کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 23 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزار بار خودشو بردیم هیچ نه بازداشت میشه نه میره زندان هیچ

یه بار توی دعوا یواشکی زنگ بزن گزارش بده میان میبرنش 

جتی اگه میترسی باهات بد شه 

اسم یکی دیگه بگو 

بگو همسایه ها زنگ زدن احتمالا برا همسایه آزاری

همین تا دعوا داره شروع میکنه یواشکی برو زنگ بزن ک وسط دعواش برسن ببرنش

:)
هزار بار رفتم میگن نه میگن مشگل خانوادگی باید خودتون حل کنید

خب وقتی طرف انقد روانیه چجوری پس تو خونه باید آرامش داشت؟ یجوری بیان جمعش کنن بالاخره. این دفه بزن دستشو بشکون ک مادرشو نزنه نامرد بیشرف. من رو مادرا خیلی تعصب دارم. من عاشق شوهرم هستم ولی یه کوچیک با مادرش تند حرف بزنه به شوهرم تشر میرم دل ندارم مادر از بچش بد ببینه

خیلی عذر میخام تا این حد عصبانیت عادی نیست ..یا مشکل روانی چیزی داره برادرتون یا چیزی مصرف میکنه..آخه با پلیس صحبت کنید بگید ما امنیت جانی نداریم حتما باید این بین کسی طوریش بشه بیاین

برو کنارش بشین ازش بپرس حالش خوبه چرا اینجوریه بعد دیدی فحشت داد بگو اگه با زدن من حالت خوب میشه بیا بزن بعد چشاتو محکم ببند بعد میبینی یک جا خشکش زده و احساس خجالت میکنه و دیگه این کارو نمیکنه این روش اسفاده شده و پر کاربرد بوده یک بار امتحان کن