2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه ننم می‌خوام بجاش کنکور بدماخه این چه سوالیه

کنکور زوری نیست که کسی که لیاقت داره همون بار اول قبول میشه بعضیارو میبینم ۲ سال ۳ سال پشت کنکور میمونن پدر خانوددشونو در میارن بابا برید یه هنری یاد بگیرید به خدا ارایشگر میشناسم برجی ۶۰.۷۰ میلیون راحت دخل میزنه بدون اینکه کاری کنه چقدر این دولت مخ بچه هامونو شست و شو داده که فقط موفقیت تو کنکورو درسه و تو هنر نیست

کنکور زوری نیست که کسی که لیاقت داره همون بار اول قبول میشه بعضیارو میبینم ۲ سال ۳ سال پشت کنکور میم ...

بیانکونری مناسب نبود شاید ایشون آیندش رو در کنکور میبینه ۲ یا ۳ سال پشت کنکور بودن هم اونقدر زیاد نیست این اصطلاح که بجای کنکور هنر یاد بگیر رو واسه کسایی استفاده میکنن که ۶ یا ۷ ساله پشته کنکور در ضمن هر آرایشگری هم موفق نیست شاید ایشون پرستیژ واسشون از درآمد مهم تر باشه

بیانکونری مناسب نبود شاید ایشون آیندش رو در کنکور میبینه ۲ یا ۳ سال پشت کنکور بودن هم اونقدر زیاد نی ...

اخه این وقت و انرژی رو میبینم بعضی دخترا فامیلمون برا کنکور میزارن دلم میسوزه میگم این تو هرچی انقدر تمرکز میزاشت الان برجی ۱۰۰ میلیون کاسب بود میدونی چقدرربه مغز فشار میارن دولت امار نمیده خیلیاشون اوردوز میکنن و سکته قلبی ولی به ما نمیگن

اخه این وقت و انرژی رو میبینم بعضی دخترا فامیلمون برا کنکور میزارن دلم میسوزه میگم این تو هرچی انقدر ...

درسته ولی نباید دلسردشون کرد هر کس علاقه دارد شاید ایشون یا دختر های فامیلتون آینده و علاقشون رو در درس میبینم چون من فک میکنم دوره زمانی که مردم واسه ی هنر ارزش قائل نمی‌شدند خیلی وقته گذشته و خب هر کس سمت علاقش میره یکی درس یکی هم هنر

نفروش عزیزم. بنظرم طلا رو جز برای خرید خونه و ماشین نباید فروخت

اره، منم انقد طلاهامو سر چیزای مسخره فروختم، تازه فهمیدم چقد اشتباه کردم 😐😐

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اره، منم انقد طلاهامو سر چیزای مسخره فروختم، تازه فهمیدم چقد اشتباه کردم 😐😐

فدای سرت عزیزم❤منم یسری خواستم گوشوارمو برای خرید چرخ خیاطی بفروشم استادم گفت نکن دختر😂طلافقط برای دفع بلا😂منم حرفشو اویزه گوشم کردم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇