2777
2789
می خواستم برم کلاس خیاطی انقد اینجا گفتن وای حوصله میخواد چشم میخواد و کمر میخواد دل سردم کردن منصرف ...

اگه بخوای به حرف بقیه گوش کنی. که عزیزم به هیجا نمیرسی الانم دیر نیس میتونی الان کار مورد علاقه اتو بکنی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا بخدا😂ملت با شوهر و دوس پسراشون میرفتن شمال استوری میزاشتن منم می‌نشستم استوری اونا رو نگاه میک ...

وای دقیقا آخه چطور مگه ما چه فرقی داریم با اونا🤣

منم دوس دارم برم اما میترسم تو دوران مدرسه اذیت بشم

میری دوازدهم؟

مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗

والا بخدا😂ملت با شوهر و دوس پسراشون میرفتن شمال استوری میزاشتن منم می‌نشستم استوری اونا رو نگاه میک ...

والا ما تو کلاسمون یکی از همکلاسیم اومده بود با دوست‌پسرش کلاس زبان بعد من یک دوست پسرم نداشتم 

آره

بنظرم برو باشگاه 

کلا برنامه ریزی دقیق کن 

رو روحیه خیلی تاثیر داره 

من سال کنکورم بخاطر افسردگیم کلا افتضاح دادم

مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗

بنظرم برو باشگاه کلا برنامه ریزی دقیق کن رو روحیه خیلی تاثیر داره من سال کنکورم بخاطر افسردگیم کلا ا ...

تنبلیم میشه اما حتما میرم ثبت نام میکنم بابد روی خوابم کار کنم راسی شهریه چقدر دادی؟

تنبلیم میشه اما حتما میرم ثبت نام میکنم بابد روی خوابم کار کنم راسی شهریه چقدر دادی؟

حتمااا زودتر خودتو بنداز روی روال مطمئن باش موفق میشی 

شهریه هرجایی خب فرق می‌کنه بستگی داره خودت چی بخوای 

مرسی عزیزم❤ آره میدونم فقط سوال شد واسم

خواهش میکنم♥️

مثلاً من توی شهرستانم سه روز در هفته میرم کنگ فو میشه ماهی ۳۰۰

آها من آبادانم میخوام برم باشگاه بدنسازی

بدنسازی هم خوبه 

موفق باشیی