2777
2789
من با دلیل دلم گرفته🥲💔

چرا عزیز دلم؟

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

چرا عزیز دلم؟

هعی بگذریم ....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردانمازوشروع میکنم میدنم خداحالموخوب می‌کنه اگه حالشوداری باخداحرف بزن

حالشو دارم 

توانشو ندارم🥺

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

هعی بگذریم ....

به حق امام رضا انشالله مشکلت حل بشه لبخند همیشه رو لبت باشه 

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

من! و باعثشم یسری زن بیشخصیت تو نی نی سایته که بخاطر تاپیک اخرم قضاوتم کردن و تمام بدنم گر گرفته میخ ...

حالم از کسایی که قضاوت میکنند بهم میخوره انشالله خداجوابشونوبده

آنکِه بودَنَش بِدونِ مِنَت و اَبَدیست 'خداست'🤍🌱
من! و باعثشم یسری زن بیشخصیت تو نی نی سایته که بخاطر تاپیک اخرم قضاوتم کردن و تمام بدنم گر گرفته میخ ...

اووووو من انقدر تو این خراب شده قضاوت شدم حرف ها شنیدم 

فقط سپردم به خدا.....بیخیال عزیزم 

منم امشب خیلی ناراحتممادرم سنی ازش گذشته زن برادرم سر یه سری رسومات به درد نخور نمیذاره حتی برادرم ب ...

درست میشه همه چی عزیزم 

از ته دلم نفرین کردم بااینکه همچین ادمی نیستم. سرم داره میترکه خداشاهده

بسپاریه خداخودش انتقام همه چیومیگیره

اووووو من انقدر تو این خراب شده قضاوت شدم حرف ها شنیدم فقط سپردم به خدا.....بیخیال عزیزم

خیلیییی حالم بد شده باورت نمیشه.عجب حماقتی کردم تاپیک زدم واقعا اینجا از هر قشری هست و هرکسی به اندازه شعور و شخصیتش مسائلو برداشت میکنه نباید هر چیزیو اومد گفت و طلب هم فکری کرد! 

خیلیییی حالم بد شده باورت نمیشه.عجب حماقتی کردم تاپیک زدم واقعا اینجا از هر قشری هست و هرکسی به اندا ...

دقیقا من همه تاپیکام قفل 

فقط واسه دل خودم تاپیک میزنم 

اینجا از کاربر ۱۲ ساله گاهاً شاید کچیک تر تااااا.... هست 

از هر قشر و شهر و با هر تربیتی هستن 

شنیدی میگن کافر همه را به کیش خود پندارد؟همینه عزیزم 

فقط باید خودتو بزنی به اون راه....