2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اسب توروخدا جوابمو بده جان عزیزت من و رلم ۲_۳روزه منو بلاک کرده خب بعد امروز ب رفیقش گفتم گفت الن رل ...

بعد من زورم اومد جوابشو محترمانه گفتم ولی الان پاکیدم شک دارم دیده یانه .خب .الان پاکش کردم الان میگن ابلاغیه میاد بعضی کاربرا میگن .میکن از طریق وای فای میتونن بنظرتون میتونن؟

اره با اینکه با یکی دگم الان ولی ذهنم تو گذشته هاش همش به یادشم

چون فکر میکنی گذشته قشنگتر بوده و یا اینکه جواب سوالتو هنوز نگرفتی 

آقا هستم سخت ترین کار دنیا اینه که کسی رو دوس داشته باشی که نمیخواد کسی دوسش داشته باشه

خیلی غمگینم

من از تو بدتر

¯`•.,¸¸,.•´ به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️ `•.,¸¸,.•´¯           زندگی نمایشی است که امکان تمرین کردن ندارد پس پیش از آن­که پرده را بکشند و نمایش بدون تشویق دیگران خاتمه یابد آواز بخوان، گریه کن، قهقهه بزن!🤍🧸🪄

چون فکر میکنی گذشته قشنگتر بوده و یا اینکه جواب سوالتو هنوز نگرفتی

میدونی من متولد ۷۹ هستم تو این دوره ک خودتون بهتر میدونین تا حالا انداز بند انگشت لمس نشدم تحصیلات دارم خونواده خوب صورتم قشنگ ولی همش میگم چرا نخاست منو انقد گریه میکردم پیشش میگفتم نرو دوست دارم ولی ندید منو دگ نمیدونستم چیکار کتم

.

میدونی من متولد ۷۹ هستم تو این دوره ک خودتون بهتر میدونین تا حالا انداز بند انگشت لمس نشدم تحصیلات د ...

هنوز دنبال اون جواب میگردی هنوز اون سوال توی ذهنته که چرا حالا به این فکر کن که شاید خودش فهمید لیاقت تو رو نداره رفته و یا اینکه نمیخواسته ازت سواستفاده کنه رفته اینطوری فکر کن اگه من میخواستم جواب سوالتو بهت بدم بهت میگفتم که نمیخوام ازت سواستفاده کنم فقط برو به دردت نمیخورم فکر کن جواب اون پسر هم این بوده پس بیخیال به زندگیت برس

آقا هستم سخت ترین کار دنیا اینه که کسی رو دوس داشته باشی که نمیخواد کسی دوسش داشته باشه