shilpashati مدیر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 2649 عنوان افاغنه | مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 33 پست سر کوچمون کافی شاپ زدن باچه دم و دستگاهی یه زن افغانی دیگه هم مزون و ارایشگاه باهم زده داره پول پارو میکنه همش مینالن مظلوم نمایی میکنن پس اینا کین ؟ 1403/06/13 | 17:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
night2190 عضویت: 1401/02/14 تعداد پست: 7499 اگر تونستن بزنن یعنی اینجا دنیا اومدن فکر کنمشناسنامه دارن احتمالاچون برای ارایشگاه که خودمم اقدام کردم خیلی گیرنبعدشم شما مشکلت پول پارو کردنشونه؟ همچنان امیدوار
دخت_یاس عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 2189 خب کار کنن...افغانیا همه از کارگری خودشونو بالا مبکشن واگرنه هیچکدومشون ننه بابای پولدار و یا دکتر م ... کارگرای افغان ارزونن دیگه کی میاد به جوونامون کار بدهکجا کار کنن؟ ناشناس من؛https://daigo.ir/secret/7413336697 کاربری اصلیم🌱؛بهارررشونممم.
آنشرلیباموهایقرمز عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 7943 خب کار کنن...افغانیا همه از کارگری خودشونو بالا مبکشن واگرنه هیچکدومشون ننه بابای پولدار و یا دکتر م ... برن تو کشور خودشون،خودشونو بالا بکشن
پرندهخوشبخی عضویت: 1399/06/24 تعداد پست: 1232 خب کار کنن...افغانیا همه از کارگری خودشونو بالا مبکشن واگرنه هیچکدومشون ننه بابای پولدار و یا دکتر م ... اگه اینا بزارن جوونای ما هم کار میکننخودتم افغانی هستی حتما که دفاع میکنی
shilpashati مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 2649 سمت ما افغانی ها دستشویی پارک رو اجاره کردن زناشون هم خونه مردم رو تمیز میکنن سمت ما همه شرکت ثبت کردن خونه اجاره میدن به ایرانی البته خودت افغانی هستی حتما که دفاع میکنی
بي_بي_شهرزاد عضویت: 1396/02/08 تعداد پست: 14989 الان مخالفتون میاد مخالفت می کنه 🤦♀️😂 من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است.
moosoi عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 484 برن تو کشور خودشون،خودشونو بالا بکشن چطور ایرانی بره خارج از ایران باکلاسه و نژاد پرستی اخه...ولی افغانیا بیان ایران کارگری کنن نژاد پرست میشن مردم...المان ۲۰میلیون مهاجر داره و ایران ۱۰میلیون مهاجر...
shilpashati مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 2649 اگر تونستن بزنن یعنی اینجا دنیا اومدن فکر کنمشناسنامه دارن احتمالاچون برای ارایشگاه که خودمم اقدام ک ... مشکل ما تصرف بی سرو صدای کشور و دررفتن از مالیات ومصرف منابع طبیعی کشورو بیکارکردن جوانها و خارج کردن سالیانه میلیاردها ارز از کشوره
مهتابmmmmmmm عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 3538 آلمان داره دیپورت میکنه پاکستان دیپورت کرده شماها هم نذارین پول بهشون برسه ایرانی ها وحدت داشته باشن درست میشه ب پدر و برادر و همسرهاتون بگین کار ندن خونه ندن
صورتیشایندار عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 271 اینا دنبال اینن ایران غارت کنن قصدشون از زاد و ولد همینه تو ایران که اینجا رو تصرف کنناینا قوم غارت گرن اینا به خودشون رحم نمیکنن طالبان از تو دل همین کشور اومده بیرون - خدآیا به رسم بندگی شکرت♥️ خدآیا در جواب تمام دردها و سختی هایی که دادی میگم( اینا حق من نبود💔)
آنشرلیباموهایقرمز عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 7943 چطور ایرانی بره خارج از ایران باکلاسه و نژاد پرستی اخه...ولی افغانیا بیان ایران کارگری کنن نژاد پرست ... دیگه جمعیتشون داره از ایرانی ها هم بیشتر میشه.نیان برن به قول شما کارگری یه مشور دیگه
مهتابmmmmmmm عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 3538 امروز یکیشون دیدم ۱۰ کیلو بیشتر گوشت خریده بود گوشت نون آب برق همه چی توش یارانه س اینا مفت استفاده میکنن بیت المال ایرانی هاس
دخت_یاس عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 2189 چطور ایرانی بره خارج از ایران باکلاسه و نژاد پرستی اخه...ولی افغانیا بیان ایران کارگری کنن نژاد پرست ... ببخشید که از وقتی اومدن قتل قاچاق تج/اوز دزدی چه اشیا چه دزدیدن بچه زیاد شده ناشناس من؛https://daigo.ir/secret/7413336697 کاربری اصلیم🌱؛بهارررشونممم.
مهتابmmmmmmm عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 3538 چطور ایرانی بره خارج از ایران باکلاسه و نژاد پرستی اخه...ولی افغانیا بیان ایران کارگری کنن نژاد پرست ... ایرانی دکتر ک مهندس پرستار همه تحصیلکرده ها میرن هر جا برن چون نیروی مفید هستن با سر میبرن از خداشون این انگل ها ی مشت شپشو بیسواد قاتل متجاوز طالبانی حتی آلمان داده اخراجشون میکنه