2777
2789
عنوان

افاغنه

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 33 پست

اگر تونستن بزنن یعنی اینجا دنیا اومدن فکر کنم

شناسنامه دارن احتمالا

چون برای ارایشگاه که خودمم اقدام کردم خیلی گیرن

بعدشم شما مشکلت پول پارو کردنشونه؟

همچنان امیدوار

خب کار کنن...افغانیا همه از کارگری خودشونو بالا مبکشن واگرنه هیچکدومشون ننه بابای پولدار و یا دکتر م ...

کارگرای افغان ارزونن دیگه کی میاد به جوونامون کار بده

کجا کار کنن؟

ناشناس من؛https://daigo.ir/secret/7413336697         کاربری اصلیم🌱؛بهارررشونممم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سمت ما افغانی ها دستشویی پارک رو اجاره کردن زناشون هم خونه مردم رو تمیز میکنن

سمت ما همه شرکت ثبت کردن خونه اجاره میدن به ایرانی البته خودت افغانی هستی حتما که دفاع میکنی

برن تو کشور خودشون،خودشونو بالا بکشن

چطور ایرانی بره خارج از ایران باکلاسه و نژاد پرستی اخه...ولی افغانیا بیان ایران کارگری کنن نژاد پرست میشن مردم...المان ۲۰میلیون مهاجر داره و ایران ۱۰میلیون مهاجر...

اگر تونستن بزنن یعنی اینجا دنیا اومدن فکر کنمشناسنامه دارن احتمالاچون برای ارایشگاه که خودمم اقدام ک ...

مشکل ما تصرف بی سرو صدای کشور و دررفتن از مالیات ومصرف منابع طبیعی کشورو بیکارکردن جوانها و خارج کردن سالیانه میلیاردها ارز از کشوره

اینا دنبال اینن ایران غارت کنن 

قصدشون از زاد و ولد همینه تو ایران که اینجا رو تصرف کنن

اینا قوم غارت گرن اینا به خودشون رحم نمیکنن طالبان از تو دل همین کشور اومده بیرون 

- خدآیا به رسم بندگی شکرت♥️ خدآیا در جواب تمام دردها و سختی هایی که دادی میگم( اینا حق من نبود💔) 
چطور ایرانی بره خارج از ایران باکلاسه و نژاد پرستی اخه...ولی افغانیا بیان ایران کارگری کنن نژاد پرست ...

دیگه جمعیتشون داره از ایرانی ها هم بیشتر میشه.نیان برن به قول شما کارگری یه مشور دیگه

چطور ایرانی بره خارج از ایران باکلاسه و نژاد پرستی اخه...ولی افغانیا بیان ایران کارگری کنن نژاد پرست ...

ببخشید که از وقتی اومدن 

قتل قاچاق تج/اوز دزدی چه اشیا چه دزدیدن بچه زیاد شده

ناشناس من؛https://daigo.ir/secret/7413336697         کاربری اصلیم🌱؛بهارررشونممم.

ایرانی دکتر ک مهندس پرستار همه تحصیلکرده ها میرن هر جا برن چون نیروی مفید هستن با سر میبرن از خداشون 

این انگل ها ی مشت شپشو بیسواد قاتل متجاوز طالبانی 

حتی آلمان داده اخراجشون میکنه