2777
2789
شلوغه مسافر اومده فقط مونده جلو درخونه هامون چادربزنن🤣

مشهدهم شلوغه

ولی الحمدالله جازیاده

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشهدهم شلوغهولی الحمدالله جازیاده

جا ک زیاده شمال ک میان هرجامیرسن چادر میزنن فقط درکشون سخته برام سفر لذتی داره اصلا

عزیز شما که شوهرت با مکانیزم مکه نشد مدینه،صغری نشد سکینه انتخابت کرده دیگ واس ما قیافه نگیر🦦😁

جا ک زیاده شمال ک میان هرجامیرسن چادر میزنن فقط درکشون سخته برام سفر لذتی داره اصلا

دیگه خسته میشن یه جاچادرمیزنن استراحت کنند

۱خونه وحشتناک وکثیف که فقط میخوای استراحت کنی شبی۲م به بالابالاخره زورت میاد

نگوندارن نیان که حرف بدی هستش

شمالیهاخیلی دارندخونشون روارزون بدن

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
اگه بخوان تعطیل کنند ،پس کی ماشینای ثبت نامی رو تولید کنه

موفق باشید 

پایه حقوق اداره کار رو شما میدونید الان چقدره؟برای کسی که متاهله

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
موفق باشید پایه حقوق اداره کار رو شما میدونید الان چقدره؟برای کسی که متاهله

حدودای 12،،12وخورده ای

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

دیگه خسته میشن یه جاچادرمیزنن استراحت کنند۱خونه وحشتناک وکثیف که فقط میخوای استراحت کنی شبی۲م به بال ...

چرا باید شمالیها ارزون بدن چقد بدن خوبه ۱۰۰ تومن خوبه؟؟😅

اتفاقا خونه تمیز خیلی خیلی زیاااده قیمت مناسبم هست طرف باماشین میلیاردیش اومده چادر زده جلوی مغازه مردم پیاده رو ن برای استراحت امروز میزنه تا فردا صبح پس بحث نداری هست خیلیا نمیخوان دست ب جیب کنن سریه ورودی واس دوزار دور میزنن میرن!!اینه مسافرتشون بعد همینا میرن شهرشون میگن ماخرج شمالیارو میدیم اره جون خودشون کاملا مشخصه😂

شمالیها هرچقدم داشته باشن دلیلی نداره مفت بدن خونه رو حرف بی موردی زدید

عزیز شما که شوهرت با مکانیزم مکه نشد مدینه،صغری نشد سکینه انتخابت کرده دیگ واس ما قیافه نگیر🦦😁

چرا باید شمالیها ارزون بدن چقد بدن خوبه ۱۰۰ تومن خوبه؟؟😅اتفاقا خونه تمیز خیلی خیلی زیاااده قیمت منا ...

میلیاردی داره واسه خودش

نمیخوادخونه بگیره

چادرتمیزتره تاخونه ای که مهمون قبلی توش آبش روریخته یامشروب خورده یاباکفش توش رفته

نگونیست که خودم مجبورشدم کرایه کردم وباچشم دیدم

میلیاردی داره واسه خودشنمیخوادخونه بگیرهچادرتمیزتره تاخونه ای که مهمون قبلی توش آبش روریخته یامشروب ...

عجب اول ی بحث دیگ بود الان یچیز دیگ بله حق باشماست😂