2777
2789
عنوان

بچه ها ؟🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 38 پست
داداچ چه خشن شدی 😆😅😘

شبیه عزیزم ببخشین فرزند لطفا سوال میپرسیدی  

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه پاهایی هست مخصوص شستشوی براشه دندونه دندونه اس خیلی باحاله نمی دونم این پد تخم مرغی ها رم میشه با ...

یعنی پدمو کیسه بکشم؟😆😆😆😅😅😅😅چرکش در میاد

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
از تمیزشم عکس بذار😆

دیگه داغون شد تمیزشو ندارم 😅😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
پس داریم چی میگیم یه ساعته راستی عکس کاربریتو خیلی دوست دارم

فدات شم که منم عکستو دوست دارم 😆😆😘😘😘

کیسه بکش اون لامصبو بزار گندالش کنده بشه بره 😂

سفید آب خوب سراغ نداری ؟؟😂😂😂😂😂