بچها من با دوس پسرم نزدیک ب ۵ سال در ارتباطیم اوایل سن من خیلی کم بود و قصدمون جدی نبود بدپارسال خودش گف ک میخاد بیاد خاستگاری منم ن گفتم بیا نگفتم نیا ولی قرار بود فروردین بیاد هی انداخت عقب شد تیر بد شهریور الانم ک افتاد برای سال بد اوایل بهار خانوادش خیلی عجله دارن ک ازدواج کنه نمیدونم خودش چرا یجوری حس میکنم سرد شدم ازش خودش میگه کار دارم تا بهار جور شه اون موقع قطعیه البت بگم من خودم شرایط ندارم سریع ازدواج کنم خانواده قبول نمیکنن ولی از ی طرفم خیلی سختمه دیدنش تو شهر کوچیک تو ی شهریم ولی دیر هم میبینیم خسته شدم کلا از همچی
من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسممن تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعامکنین لایککردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️
اگر وقت آزاد داری و مایل هستی»» کار آنلاین همکاری در فروش««
محصولات پوست و مو. را تجربه کنی البته بدون سرمایه......راهنماییت میکنم✔️
🙋🏻♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️
💌روبیکا @s_vhd62 📩
🙋🏻♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو 🛍️ فروشنده قوی =مصرف کننده قوی