2777
2789
عنوان

زنم رف

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر مسیری آذوقه میخاد مثل اراده اونا رو ندارم

ببین فقط اینو بهت بگم مرده رو کالبد شکافی نمیکنن. گذشته مرد رفت فاتحشو بخون و فراموشش  کن. خیلیا گذشته ی داغون تری داشتن از نو ساختن. جوهر مرد کاره تنو بزن ب کار .نمیتونی مهارت نداری برو فنی حرفه ای برو پیش ی اوستا کار شاگردی .تو هنوز جوونی میتونی از صفر شروع کنی بزن ب دل کار.هم اعتماد ب نفست میره بالا هم کار میکنی پول درمیاری 

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن
الان با این وضع دارم میرم سربازی

بهتر سربازی ی امتیاز برای پسره ی جا استخدامی داشتن سربازی یه شانسه.ی پسره بود بابای پولداری نداشت خوشگلم نبود اصلااااا بنده خدا خنگ کلاسم بود زبونشم میگرفت همه مسخرش میکردن رفت میکانیکی یاد گرفت بااجازت الان اوستا خودشه خونه ماشین ی زنم داره خوششششگللللللل هیچکی مثل خودش نیست. اوناییم ک مسخرش میکردن همه رانتده اسنپ!من ی چیزیو با قطعیت میگم خدا هوای پسرای کاری با دل  و چشم پاکو شددددددید داره .تو سربازی مواظب خودت و خوبیات باش . اوتجا ی سری مهارتم بهت یاد میدن از فرصتا استفاده کن .زرنگ کار باش مث دخترا فاز دپرسی برندار تو مردی پس فردا بار ی زندگی رو دوشته از الان خودتو بساز 

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن

تو فکرم کردند درس تو اون موفق نشدم برگردم میشه ۲۹ سالم ی حرفه هم یاد بگیرم زمان می بره اینا توجیهه می دونم ولی ذهنم بهم ریختس و نمیزاره کاری کنم برم چه کاری یاد بگیرم