2777
2789
عنوان

حس ششمی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 87 پست
بله اما برای بقیه قویه، برای خودم پنجاه پنجاهه مخصوصا در این مسائل به کمک حس ششمی دیگه نیاز دارم که ...

میشه بگی در مورد من چی حس میکنی؟آیندم چه طوریه؟پزشک موفق و ماهری میشم؟ازدواجم با چه آدمیه و شغلش چیه؟عاشق هم میشیم؟

بله اما برای بقیه قویه، برای خودم پنجاه پنجاهه مخصوصا در این مسائل به کمک حس ششمی دیگه نیاز دارم که ...

میشه بگی حس احمدچژه

وبچه ی زهره چیه

توروخدا برای ازدواج من دعاکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمیشه بگی حست به ازدواج من چی هست؟ کی اطدواج میکنم؟ فامیله؟ شعلش چیه؟

عزیزم برای من میتونی بگی m باهاش وارد رابطه بشن چجور فردیه؟ممنونتم

دوستان این تاپیک مال شخص دیگه ایه و شخص دیگه ای درحال پاسخگویی هستن ،من جواب نمیدم شرمنده✨🧡

با افتخار پرورده کردم 💃🏻❤ سال ها بعد درباره ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند.... درخواست دوستی ندید اصلا قبول نمیکنم ❌❌

با دونفر دعوا کردم بنظرت حق با اوناس یا من چی میدونی دیگه

هر دو حق دارید اما هرکس از زاویه دید خودش و به نفع خودش به قضیه نگاه میکنه

دستمو ول نکن که زمین میخورم...
نمیتونم بفهمم چه زمانیاما میدونم شما ازدواجت موفقیت آمیز میشه و حالت از اینی که هست خیلی بهتر میشهت ...

عزیزم جواب منو ندادین 

حسش بهم چیه ازدواج میکنیم ؟ 

چی از همسر ایندم حس میکنین ؟ اخلاقی ظاهری شغلی هرچی...

.