2821
2789
حدودا ۱۲ساله ک هر یمدت ورم میکنه..قسمت قوزک پا دور تا دور مچ پام ورم میکنه.انگشتمو ک فشار میدم رو او ...

منکه نمیدونم از کی اینطوری شده ....حالا فهمیدم همش فک میکنم کلیه ام یا کبدم  خدای ناکرده مشکل داره🥺🥺

منکه نمیدونم از کی اینطوری شده ....حالا فهمیدم همش فک میکنم کلیه ام یا کبدم خدای ناکرده مشکل داره🥺 ...

من دقیقا از بعد اولین بارداریم اینطور شدم واسه همینه دقیق یادمه..در حدی ک اگه کسی دقت کنه مشخصه.

ولی مامانم فشار خونش بالاس پای چپش ورم میکنه..واسه همین ممکن شما هم فشارتون بالا بره.دقت کن ،چه وقتی ورم میکنه.غذای شور یا خستگی یا پیاده روی.وزن بالا ...کلیه و کبد آخرین گزینه اس.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دقیقا از بعد اولین بارداریم اینطور شدم واسه همینه دقیق یادمه..در حدی ک اگه کسی دقت کنه مشخصه.ولی ...

باشه گلم ...تفاوتش با پای دیگم کمه باید دقت کنی ....فشار و نوار قلب گرفتم خوبه ...ورمش همیشه باهامه نه کمتر میشه نه بیشتم 

نه بابا بیشتر نشسته ام روی صندلی .....۶۹ام چاق نیستم😅بعدم اگه از ایستادن باشه باید هر دوتا پا باشه

وزنتون که خوبه...والا انقدر چیز میز هستا آدم به همه چی فکر میکنه.

تنتون سالم باشه عزیزم.💕💕

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
2828
2791
2779
2792