2777
2789
از اینجا مشخص نیست رتبت منطقه چندی؟ رشتت چیه ؟

رتبش ۸۰ هزار و خورده ای بود با سهمیه شده ۱۹ هزار

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عظمت سهمیه را مشاهده می کنید :

با همینم قبول نمیشه 

چون برا قبولی هر رشته باید ۷۰ تا ۷۵ درصد 

درصد های کنکور قبولی اون رشته رو داشته باشی 

بین ۴۳ هزار نفر شده ۱۹ هزار نفر مثل اینکه از بین پونصد هزار نفر شده باشه ۲۵۰ هزار 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

با همینم قبول نمیشه چون برا قبولی هر رشته باید ۷۰ تا ۷۵ درصد درصد های کنکور قبولی اون رشته رو داشته ...

اره من راجب قبولیش نگفتم ولی جابه جایی رتبه رو ببین چقد زیاده 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
عظمت سهمیه را مشاهده می کنید :

عزیزم باور کن کوچکترین عظمتی نداره سهمیه ۵ درصد

الان تو نگا میکنی میگی وای خدا رتبه ۸۲ هزارو کرده ۱۹ هزار

ولی هیچ ارزشی نداره این ۱۹ هزار 

ایشون اگه بخاد انتخاب رشته کنه شاید مثلا ۲ هزار تا رتبش بهتر بشه و مثلا ۸۲ هزارش بشه ۸۰ هزار

این فقط رتبه رو خوشگل میکنه و عملا هیچ تاثیر خاصی نداره

فقط یبار حق استفاده از سهمیه هست

اوه اوه هرکی سهمیه داشته باشه دیگه باید یکم تلاش کنه تا دندون اینا رو بیاره 😶😶 رتبه اسی سه هزار تا بالاتر از منه با این تفاوت من نمیتونم چیز خوبی دولتی بیارم 

و آزاد هم پولش ندارم 

اما آزاد برای اسی اگر سهمیه بیست و پنج باشه دانشگاه آزاد بدون پول می‌ره اونم پیرا های خوب

❄️