2789
عنوان

🤣🤣🤣🤣 طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 28 پست
🙄🙄🙄خودت بگی بهتر نیس?????

خوب اخه باید یه شکل بکشی چطوری نشونتون برم روش خاص خودشو داره اگه بخوای عکسش رو بدم ولی سمت اینا نرین روانتون خراب میشه من سریع ورش داشتم وگرنه الان منو دزدیده بود😅😅انقدر که 

خوب اخه باید یه شکل بکشی چطوری نشونتون برم روش خاص خودشو داره اگه بخوای عکسش رو بدم ولی سمت اینا نری ...

درخواستمو قبول میکنی؟

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

طلسم کردن هر‌ مدلش هم گناه هم حرام هم اتفاقات بدی رخ میده چون پای شیاطین رو‌باز میکنه

💥سوال و شبهه راجب خدا و قرآن و پیامبر(ص) و اهل بیت (ع) داشتی 🌱خوشحال میشم کمکت کنم چون خدا دوست داره!

طلسم یعنی باز شدن راه شیطان  و موجودات  دیگه به زندگی ، مطمئن باشه یک مدت میبینی خوب اثر میکنه  بعدا کاری میکنه  که  از زندگی بیزار بشی 

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
برای مریضی خوب نی

برای بست دهن شوهر هست؟ 😂

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

خوب اخه باید یه شکل بکشی چطوری نشونتون برم روش خاص خودشو داره اگه بخوای عکسش رو بدم ولی سمت اینا نری ...

لینکس بفرست اینجا تچ یوتیوب هزارتا فیلم اینجوری هست نمیدونیم کدومشه

نی نی سایت: یه مشت نی نی که دور هم جمع شدن و بهم میپرن😂

اگه اون خانمه بگه طلسم سفیده و گناه نداره ینی حله؟ شاید توسط اجنه شیطانی تسخیر شده بوده و میخواست شما این اعمال رو انجام بدی که اجنه روسمت شما هم بفرسته، نگو به چه دردش میخوره که شیطان همواره دشمن آدمیان هست و ازینکه گرفتارشون کنه خشنود میشه.. 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.