2777
2789

نارم

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اعتقاددارم چون دیدم بعضیاواقعا بدون هیچ دلیلی موفقن مثلاهمیشه توقرعه کشی اسمشون درمیاد😉

اره دقیقابعضیاباکوچکترین تلاش موفق میشن بعضیام باتلاش زیادهمش عقب میوفتن من که دارم ناامیدمیشم

اره دقیقابعضیاباکوچکترین تلاش موفق میشن بعضیام باتلاش زیادهمش عقب میوفتن من که دارم ناامیدمیشم

منم همینطورم همه کاری میکنم ولی نتیجه ای نداره فک کنم بخاطرهمون شانسه

زندگی بر خلاف آرزوهایم گذشت...

بدشانسی و خوش شانسی فقط به طرز فکر آدم برمیگرده.

وقتی تو معتقدی که بدشانسی و هرکاری میکنی خراب میشه دقیقا همین هم میشه. 

اما وقتی معتقدی که خدا پشتته و هرکاری بکنی توش موفقی و تفکرت مثبت باشه هم دقیقا همون اتفاق می افته.

بنظر من خوش شانس ها آدم های مثبتی ان و به خودشون و محیط انرژی مثبت میدن و انرژی خوبشون به خودشون بر میگرده. 

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر...   

بدشانسی و خوش شانسی فقط به طرز فکر آدم برمیگرده. وقتی تو معتقدی که بدشانسی و هرکاری میکنی خراب میشه ...

من همیشه ادم مثبتی بودم ولی بااین همه اتفا ق بدمطمئنم که بدشانسی وخوش شانسی وجودداره

من همیشه ادم مثبتی بودم ولی بااین همه اتفا ق بدمطمئنم که بدشانسی وخوش شانسی وجودداره

پس مثبت نیستی 

باید عمیقا مثبت اندیش باشی. وقتی مثبت فکر میکنی حتی تو اتفاقات بد هم میتونی از اون اتفاق درس بگیری. واقعا این حرف شعار نیست. 

پیش خودت تکرار کن : هر اتفاقی در زندگیم، یک حلقه‌ی طلایی در زنجیره ی خیر و صلاحمه  

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر...