2777
2789
عنوان

در چه حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 23 پست

زیر سرم بودم حالم بده 

تو درمانگاه آمپول زدن بهم بعد سرگیجه گرفتم جایی رو ندیدم اولین بار بود این شکلی شدم مرگو به چشمم دیدم و برگشتم

نشان اگه مسیر راه سبز باشه یعنی بازه اگه نارنجی باشه یعنی ترافیک روانه اگه قرمز باشه یعنی ترافیکه کلا

هی نفسی میاد و میگاد🙃

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ندیدم من چرا؟

پسره میگه ی دختری دوست داشته فامیله بعد طلاق گرفته الان پرسیده بود بره باهاش یا نه ازدواج و اینا، بعد ی عده بیشعور نوشتن این مطلقه به این فک کن هرشب بغل یکی بوده و ... نرو باهاش، درصورتی که معتقدن طرف دوست بوده باشه اشکال نداره😐

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

پسره میگه ی دختری دوست داشته فامیله بعد طلاق گرفته الان پرسیده بود بره باهاش یا نه ازدواج و اینا، بع ...

عزیزم هرکس یه عقیده ای داره من خودم به شخصه برای برادرم یا پسرم یه خانم مطلق رو نمیپسندم 😐

هی نفسی میاد و میگاد🙃

عزیزم هرکس یه عقیده ای داره من خودم به شخصه برای برادرم یا پسرم یه خانم مطلق رو نمیپسندم 😐

شما میخوای ازدواج کنی مگه باهاش؟ بعدم خود پسر میگه مشکلی ندارم ولی کاربرا میگن چون طلاق گرفته ازدواج نکن باهاش. بحث سر اینه میگن دوست بودن و رابطه داشتن مشکلی نداشت چون طلاق گرفته ازدواج نکن

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

پسره میگه ی دختری دوست داشته فامیله بعد طلاق گرفته الان پرسیده بود بره باهاش یا نه ازدواج و اینا، بع ...

هر شب بغل یکی بوده ؟! واقعا بیشعورن بعضیا دیگه وقتی هم جنس خودمون اینا رو بگه از بقیه چه توقعی داریم 😐

حالا بعضیا میپسندن اینجور ازدواج ها رو بعضیا نه 

من خودم اگه یه روزی پسرم بخواد با یه زنه مطلقه ازدواج کنه 

و ازش مطمئن باشه مخالفت نمیکنم چون انتخابشو کرده و نمیخوام یه عمر تو حسرت زندگی کنه 

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
شما میخوای ازدواج کنی مگه باهاش؟ بعدم خود پسر میگه مشکلی ندارم ولی کاربرا میگن چون طلاق گرفته ازدواج ...

اون تاپیکو منم دیدم میگفت شرایط مالیم اوکی نبوده دختره قبول نکرد الان اوکی شدم میخواد ازدواج کنیم دیگه ؟ 😂🤦‍♀️

باید خیلی فکر کنه پسره چون احتمالش هست بعد اینکه از لحاظ مالی تو فشار بود دختره ول کنه بره 🤒

باید به اینا هم فکر کنه 

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
اون تاپیکو منم دیدم میگفت شرایط مالیم اوکی نبوده دختره قبول نکرد الان اوکی شدم میخواد ازدواج کنیم دی ...

اونکه آره باید سبک سنگین کنه، البته تاپیکاشم هرسری یجوره شایدم فیک باشه نمیدونم

شما میخوای ازدواج کنی مگه باهاش؟ بعدم خود پسر میگه مشکلی ندارم ولی کاربرا میگن چون طلاق گرفته ازدواج ...

یه چی میگم ناراحت نشو فکر کنم تاپیکش فیک بود چون قبلا یادمه گفته بود با یه دختر ۱۶، ۱۷ ساله نامزد کرده🙃

هی نفسی میاد و میگاد🙃