2789
عنوان

ساینا اس🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 4643 بازدید | 21 پست
سلام امروز فهمیدم سرطان سینه دارم بهم بگو مریض تون خوب شد یا نه از شیمی درمانی برام بگو چطوریه سخته ...

بله... سختیش گذراست...بستگی به داروها تون داره چقدر زمان ببره... 

مطمئنم خوب میشی عزیزدلم🥺❤️

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام امروز فهمیدم سرطان سینه دارم بهم بگو مریض تون خوب شد یا نه از شیمی درمانی برام بگو چطوریه سخته ...

سلام عزیزم یک گروه طب سنتی هست تو ایتا دوست داشتی بهت درخواست دوستی میدم ایدی تو بده برات لینک بفرستم تا حالا چند تا سرطان درمان کرده چون اینجا لینک میگ. مجوز نداری نشد بفرستم ان شاء الله سلامتی کامل بدست بیارین 

🥀اگه قادر بودی حلش کن نبودی رهاش کن ولی با دغدغه زندگی نکن... 🥀
وقتی شیمی درمانی میشی چطوریه؟ درد داره سخته از من درجه 3 زده بدخیمه

حتما پیگیر درمان باشید خیلی زود و سریع... بهتره کسی تو این دوران کنارتون باشه... اگر کارتون سنگین نباشه بعد از چند روز  استراحت میتونید کار کنید... از خواهری، مادری کسی کمک بگیرید هفته اول... انشالله درمان کامل میشید نگران نباشید

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞