2777
2789

هر کسی میخواد رابطش با شوهرش از این رو به اون رو بشه این تاپیک رو سرچ کنه و بخونه خیلی زیاد کمکتون می‌کنه😍

«خانمایی که سه سال و بیشتر از ازدواجشون میگذره و روابط خوبی با شوشو دارن بیان تو.ورود عقد کرده ها و تازه ازدواج کرده ها ممنوع!»

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من توهین نمیکنه ولی یکم خسیس هست این داره منو اذیت میکنه

پس اگه دوسش داری و هم زندگیتو دوس داری یکم تلاش کن...لازم نیس کاری کنی فعلا..اول یکم صبور و آروم باش و از تنش ها دور شو...یعنی بحث و دعوا راه ننداز و حتی اگه بحثی شد اصلا عصبی نشو خودتو آروم و بی تفاوت نشون بده..تا اینجا نصف راهو رفتی چون اون خودش هم بااین رفتارت تغییر می‌کنه

بقیه ش هم وقتی رابطه تون از تنش دور بشه خود به خود بهش میرسی و دوس داری بهش محبت کنی 

همسر منم واقن کارش سخته میاد خونه همش میخوابه ولی من همش غر میزنم

عزیزم ببین مثلا آب میتواد نرو با تندی بیار بگو بیا آب تو ک بلند میشی ک مثلا بگو خیلی خسته بودم ولی واسه تو با جون دل آب میارم بیا عزیزم 

یکی دیگه اینکه تو جم اصلا تندی نکن مثلا نگو علییی بیا این ظرف ببر علی با اخم باید اروم و بگی علی جان میشه بچرو بگیری 

و صبور باشی تو بحث سکوت کن و گوش بده چی میگه و عاقلانه جواب بده ن مثل رادیو فقطططط جواب بدی 

غر هم نزن 

من اوایل اصلا احترام نمیزاشتم کارم پیش نمیرفت الان ک احترام گذاشتم خ فرق کرده دعوا هامون کش پیدا نمیکنه

من همین احترام گذاشتن باعث شده بشم تاج سرجدی میگمآسمون و زمین رو برام به هم میدوزه اگه چیزی بخوامهنو ...

افرین بهتون اینجوری خیلی خوبه ولی من جلوی زبونمون نمیتونم بگیرم

یه کانال تو ایتا هست به اسم تنها مسیر آرام، به نظرم دنبالش کن

اونجا خیلی روی اقتدار مرد تاکید داره، یه دوره مفصله که گفته چطوری به مرد اقتدار بدید

مردها وقتبثی احساس اقتدار کنن جونشونو برای زن میدن

گروه قرمز❤️ وزن 
رو‌خودت کار کنزن اگه لجباز باشهمرد هزار برابر لجباز تر میشهمیتونی برو طب سنتی تا داروهای آرامبخش گیا ...

طب سنتی بره ارام بخش بخوره که با ارامش کامل با خونسردی کامل روان مرد بهم بریزه 🤣🤣🤣 اسی باید راه شو یاد بگیره چه جوری احترام بذاره

من همین احترام گذاشتن باعث شده بشم تاج سرجدی میگمآسمون و زمین رو برام به هم میدوزه اگه چیزی بخوامهنو ...

عزمزمه میشه از نصیحاای مادربزرگت از روشاش بگی من تند زبونم یخورده زود عصبی میشم آخه تو خونه پدری خیلی سختی بوده یجورایی برادرم زور می‌گفته بیشتر بخاطر روش بد تربیتی مادرم که انتظار داشت همه کار ما دخترا انجام بدیم پسر یه لیوان جابجا نکنه در کل در مقابل ظلم و زورگویی یه حالت تدافعی دارم 

البته اون طرف مقابلم خیلی شرطه که چجوری باشه 

بالاخره شرایط زندگی ی وقتی یه جوری میشه که آدم ممکنه ی گلایه کنه

اون طرف باید همه خوبیها رو فراموش کنه

راهشو بلد نیستم

راه شو خانم های محترم گفتن خیلی راه کارای خوب گفتن یکدفع نمیخواد همه باهم انجام بدی چون خودت گفتی روش تربیت خانواده ات اشتباه بوده کم کم انجام بده عادت میشه برات موفق باشی