2777
2789
عنوان

لهجه ی پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 85 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما الان تو مسافرتیم و شیرازیم دیشب هوا خوب بود و خنک ولی روز گرمه افتابه

بخوشی و سلامتی..👌🏻 اره ماهم قراره هفته اخر یه سفر چند روزه شیراز و احتمالا همدان بریم. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
آره حس میکنم بخاطر ژن اینا باشهدختر دوست منم اینجوری بود جالب اینجا بود که باباشم لهجه نداشت فامیلای ...

یه نفر دیگه هم گفت ژنتیکی هست اما مگه میشه،باورت میشه پسر من حتی هنوز که میره کلاس سوم ق و گ را موقع نوشتن و گفتن جابه جا میگه!با اینکه دو کلمه بیشتر ترکی بلد نیست

بخوشی و سلامتی..👌🏻 اره ماهم قراره هفته اخر یه سفر چند روزه شیراز و احتمالا همدان بریم.

مرسی عزیزم سفری خوش و بی دردسر داشته باشید♥️

منم فرزند کوروش ز اسطوره پادشاهان نیک ایران ، منم فرزند آرش کمان گیر ز اسطوره کمان گیران ایران ، منم فرزند آریوبرزن ز اسطوره فداکاران ایران ، منم فرزند بانو آرتمیس ز اسطوره دریانوردان ایران ، منم فرزند بی بی مریم بختیاری ز اسطوره بانوهای شجاع ایران ، منم فرزند فردوسی ز اسطوره شاعران و نویسنده های ایران ، منم فرزند ابو علی سینا ز اسطوره دانشمدان ایران...✨ایران، ای گهواره تمدن، قصه ات قصه ی دردی دیرینه است. از روزگارانی که کوروش، آن نامدار تاریخ، بذر عدالت را کاشت تا امروز، راه درازی از فراز و نشیب طی کردهایم. آن شکوه باستانی، حالا زیر غبار رنج پنهان مانده. سختی امروز، حکایتی دیگر است. بی پولی، چون سایه ای سیاه، بر زندگی مردم چنبره زده. نان از سفرهها رفته و دلها پر از تشویش فرداست. آزادی، واژهای که در زمان کوروش معنای دیگری داشت، اکنون گمشدهای است که در پس دیوارهای بلند زندانها و سکوتهای اجباری دنبالش میگردیم......حاکمان این روزگار، گویی تاریخ را از یاد بردهاند، یا شاید نخواسته اند که بیاموزند. ظلمشان آشناست، اما مقاومت ما همیشگی.....این سرگذشت تلخ شاید طولانی باشد، اما در دل هر ایرانی، یاد آن شکوه و امید به بازگشت آن آزادی، چون آتشی زیر خاکستر زنده است. این خاک هرگز تسلیم نخواهد شد.

شاید ریشه شیرازی دارین 😅

نع حتی اجدادم فک نکنم از نزدیک شیرازم رد شدع باشن 

ولی خودمم دوس دارم لهجه شیرازی دارع البته بعضی وقتا ک میریم جای ک لهجه ندارن بهش چی میگم ک فارسی حرف بزن ولی زود از یاد میبرع ک نباید شیرازی حرف بزنع

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

به شخصه از لهجه بدم میاد باهاش تمرین کن کلمات رو بدون لهجه بگه 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

من عاشق لحجه هام چون نشون دهنده اصالت یک فرده ک نشون میده ک تو اصالتت رو فراموش نکردی و بهش احترام م ...

عزیزم کلمه ی اصالت در صورتی که بچه م مثلا ترکی متوجه بشه یا حرف بزنه درسته،نه زمانی که از اصالت فقط لهجه داره و دیگه هیچیشو نمیدونه.