2821
2789
عنوان

کیا بیدارن؟؟😉

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 172 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای دقییییقا... اصن تو خیابون تا زنای یکم پر و چاق البته از نوع مناسبش رو میبینم افسردگی میگیرم

😂😂😂😂من میرفتم باشگاه همه زنا بهم میگفتن بعد زایمان اصافه وزن میاری اندامت بد میشه و فلان انقد گفتن دیگ نرفتم😀موندم شاید بعد زایمان یکم چاق بشم

تا دیشب ک حالش خوب بود یهو آخرشب تب کرد آره سرما خورده چون یکم سرفه هم میکنه

طفلی شاید به خاطر خواهرتون بهش استرس وارد شده اخه یه تب هست به اسم تب دوری از والدین

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷

منم لباس به تنم زار میزنه مخصوصا شلوار لی انقدر دوست دارم خوش تیپ باشم شلوار لی به پام بیاد😞

خدایا تنها امیدم به تویه هوامو داشته باش و کاری کن هدیه ای که بهم دادی سالم دنیا بیاد🙏🙏
منم لباس به تنم زار میزنه مخصوصا شلوار لی انقدر دوست دارم خوش تیپ باشم شلوار لی به پام بیاد😞

خوش ب حالتون کاش من اینجوری بودم من ده کیلو اضافه وزن دارم 

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ
نه پول زیادی نمیشه پایین ۲۰ تومن

نه بابا من یه دکتر تغذیه رفتم هیچ کارم نکرد فقط چندتا ازمایش نوشت با کلی قرص ویتامین برام 400 500 اب خورد قشنگ اخرشم فرقی نکردم دریغ از نیم کیلو 

خدایا تنها امیدم به تویه هوامو داشته باش و کاری کن هدیه ای که بهم دادی سالم دنیا بیاد🙏🙏