2777
2789
من اون تایم ۴ ۵ سالم بود فکر کنم عاشقش بودممممم به شدددتتتتت 😂😂😂یادمه باعث شده بود شب ها خیلی خوا ...

حالا من توی اون دوران که پنج شیش سالم بود عاشق انیمیشن عروس مردگان بودم یعنی روزی چند بار نگاه میکردم واقعا از رو بی عقلی بود که نمی ترسیدم😅

حالا من توی اون دوران که پنج شیش سالم بود عاشق انیمیشن عروس مردگان بودم یعنی روزی چند بار نگاه میکرد ...

وای عروس مردگان هم خیلی دوست دارم😭😭

فرنکن وینی دیدی؟ درمورد بچگیای کاراکتر ویکتور بود فکر کنم داستان اون سگش که مرد بعد استخونش رو توی دنیای مردگان دید

اونقدر خاص نیست انیمیشنش ولی قشنگه منو یاد همون عروس مردگان میندازه برا همین دوسش داشتم

🫶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای عروس مردگان هم خیلی دوست دارم😭😭فرنکن وینی دیدی؟ درمورد بچگیای کاراکتر ویکتور بود فکر کنم داستا ...

آرههه خیلی خوبن واقعا بااینکه مناسب سن بچه ها نیستن ولی واقعا قشنگن یه حال و هوایی دارن😍

آرههه خیلی خوبن واقعا بااینکه مناسب سن بچه ها نیستن ولی واقعا قشنگن یه حال و هوایی دارن😍

به شدتتتت موافقم 

از بین انیمه ها هم سینمایی من عاشق میرای ام خیلی قشنگه ببینش 

🫶

2790
2778
2791
2779
2792