2777
2789
ن خب اگ انتخاب رشته نکنه محروم نمیشه ،میشه؟

نه درصورتی که انتخاب رشته کنه محروم میشن

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آه دل دخترم زندگیشونو نابود کنه هیچوقت اهل نفرین نبودم ولی الان بغض داره خفم میکنه ولی بخاطر دخترم ح ...

یعنی اگر رشته ای قبول بشه و نره محروم میشه دیگه درسته؟ خب رشته هایی بزنه که مطمئنه اگر قبول بشه ثبت نام می‌کنه

اگر کسی امسال قبول بشه و ثبت نام هم بکنه می‌تونه سال بعد کنکور بده اگر قبول شد از این یکی انصراف بده؟لطفا هر کی میدونه بگه

آه دل دخترم زندگیشونو نابود کنه هیچوقت اهل نفرین نبودم ولی الان بغض داره خفم میکنه ولی بخاطر دخترم ح ...

سلام خیلی مامان خوبین خواهر خیلییی

خدا شما رو نگه دارهه واسه عزیزانتون ❤️🥰

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

یعنی اگر رشته ای قبول بشه و نره محروم میشه دیگه درسته؟ خب رشته هایی بزنه که مطمئنه اگر قبول بشه ثبت ...

ن انصراف بده باید منتظر بمونه سال ۱۴۰۵ انتخاب رشته بزنه چون یه سال محروم میشه از کنکور بعد انصراف 

مثلا اگ امسال انتخاب رشته بزنی چ بری چ نری دوسال محرومی از کنکور

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

یعنی اگر رشته ای قبول بشه و نره محروم میشه دیگه درسته؟ خب رشته هایی بزنه که مطمئنه اگر قبول بشه ثبت ...

پیراهارو همه میاره بجز فیزیو 

متاسفانه فقط پزشکی میخواد 

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
سلام خیلی مامان خوبین خواهر خیلیییخدا شما رو نگه دارهه واسه عزیزانتون ❤️🥰

ممنون عزیزدلم 😘