2777
2789
من از قرص و پودر و عمل واقعا میترسم، ببینیم فکر میکنی دو قلو باردارم ولی بازم از قرص بیشتر از این ش ...

خب چرا بگو قرص گیاهی میخوای بلغمتو درمان کن

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه ادم یه دفعه از سی سالگی بلغمی میشه؟

چه ربطی داره از غذا و هورمون هاست 

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
چه ربطی داره از غذا و هورمون هاست

عین نی قلیون بودم، ترکیدم یهو، عین کیسه دنبه شدم، هیچکس باورش نمیشد، کسایی که بعد از یه من رو میدیدن ، همه فکر میکردن ازدواج کردم و باردارم! فقط شکم و سینه و باسن، صورتم رو ببینی فکر میکنی ۶۵-۶ کیلو هست

چاقم زیاد، خب که چی؟ من باعث میشم که تو حس لاغری کنی!
عین نی قلیون بودم، ترکیدم یهو، عین کیسه دنبه شدم، هیچکس باورش نمیشد، کسایی که بعد از یه من رو میدیدن ...

مطمئنم بلغم داری حالا اگه خواستی شماره مشاوره مو میدم بپرس ازش رایگانه

مطمئنم بلغم داری حالا اگه خواستی شماره مشاوره مو میدم بپرس ازش رایگانه

میدونین من چند کیلو شدم؟ واقعا بلغم میتونه شما رو از دو برابر بیشتر کنه؟ مرسی که جواب دادین

میدونین من چند کیلو شدم؟ واقعا بلغم میتونه شما رو از دو برابر بیشتر کنه؟ مرسی که جواب دادین

من اطلاعات کافی ندارم‌ ولی مطمئنن یه مشکل داری خواهر که اینجوری شدی

اخی عزیزم اینجوری ک گفتی وزنت بالای 130لاغرم نمیتونی کنیشکمت شل و اویزون یا سفت؟

نه عزیزم اویزون نیست، همینجوری نگاه کنی فکر میکنی سفته ولی خب چربی و دنبه ست دیگه، شاید اویزون میشد اقلا با لباس مخفی تر میشد!

نه عزیزم اویزون نیست، همینجوری نگاه کنی فکر میکنی سفته ولی خب چربی و دنبه ست دیگه، شاید اویزون میشد ...

وایی اویزونه خیلی بده

من همش زیر شکمم اویزونه عرق میکنه نفسمو میگیره

وایی اویزونه خیلی بدهمن همش زیر شکمم اویزونه عرق میکنه نفسمو میگیره

خب اگه شکمت مثل من بود هم صد تا مشکل دیگه به جز عرق زیر شکم بهت اضافه میشد...