2777
2789
من اندازه صد بار دیدم که هیچ از همه جزئیات پرونده با خبرم

بگو منم بدونم

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو بلایکید ببینم چخبره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
از فیلم بگم یا پرونده؟

پرونده 

فیلمو دیدم دیشب

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

زیاد ب دلم ننشست بازیگرای بهتریو میتونستن انتخاب کنن مثلا پژمان جمشیدی اصلا مناسب نبود یا بابای دختر ...

خدایی با عقبه کمدی پژمان آدم نمیتونست باهاش واسه همچین فیلم سنگینی ارتباط بگیره موافقم باهات 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
پرونده فیلمو دیدم دیشب

غزاله شکور ۱۹ سالش بوده آرمان ۱۷ 

غزاله از آرایشگاه مامانش میره مطب پوست ولی دکترش دیر میاد 

(غزاله میخواست بره اتریش)

میره خونه آرمان و بهش میگه ویزاش اومده 

آرمان یهو سگ میشه میگیره کتکش میزنه دعواشون میشه 

بعدم سرش میخوره به جایی 

آرمان که ترسیده بود با نیله بارفیکس انقدر ضربه میزنه که سرش له میشه 

بعد تیکه تیکه اش میکنه میندازه چمدون بعدم سطل آشغال 

- به من نگید مربااا من عسلم عسللل:/ 🗿
داستان فیلم‌غمگین بود مخصوصا که از داستان ارمان و عژاله هم کپی شده بود ولی بازی ها خیلی پیش پا افتاد ...

بازیگر ها اصلا مناسب نبودن 

مخصوصا خانم عباسی و آقای جمشیدی