2777
2789
عنوان

همه آقایون میرن دسشویی همینن⁉️⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه گه همه اینطور نیستن،عقلت چی میگه؟!

واالا من پدرم و برادرم میشینن همسرم اینجوریه 

البته کلا خونوادگی همینن متاسفانه توی سینک ظرفشویی دست میشورن صورت میشورن😑 البته خونه پدرش اینجورین 

خونه من اینجوری کنه سرش رفته 

نه متاسفانه

اگه خودت اعتقاد داری و نماز میخونی سعی کن کم کم تحت تاثیر قرارش بدی، همسر منم اوایل نماز نمیخوند الان از منم جلو زده روزه هم میگیره خداروشکر

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
چیکار کنم چی بگم ولا میترسم بهشم بربخوره چند بار دوستانه بهش گفتم

خجالب نداره که بگو دوس داری همش پول دوا دکتر بدیم؟ یه شستشوی ساده حلال مشکلاته

چیکار کنم چی بگم ولا میترسم بهشم بربخوره چند بار دوستانه بهش گفتم

بگو رفتم دکتر گفته عفونت داری هم خودت هم شوهرت باید خیلی رعایت کنین.بعد دستشویی حتما بشورین خودتونو.بگو منم گفتم خانوم دکتر شوهر من خیلی تمیزه از من بیشتر مواظب بهداشتشه.شایدخجالت کشید خودش

اول اینکه میتونی از همسرت بخوای همیشه قبل از رابطه تون دوش بگیره که خیالت راحت باشه یا حین رابطه از پوشش استفاده کنید

درباره این موضوع هم باهاش صحبت کن بگو الان دگ تنها نیست و به سلامتی شما هم باید اهمیت بده

یه چیز دگ اینکه عفونت قارچی بعد از ازدواج با همه رعایت ها بازم ممکنه بوجود بیاد،پزشک بمن گفت اگه در سال بیشتر از یک بار نباشه و مقاوم به درمان نباشه طبیعیه و جای نگرانی نیست

اگه خودت اعتقاد داری و نماز میخونی سعی کن کم کم تحت تاثیر قرارش بدی، همسر منم اوایل نماز نمیخوند الا ...

همسرم اصلا توی این مسائل انعطاف پذیر نیست ... 

اگرم بخوام چیزی بهش بگم مسخره می‌کنه و .. دیگ سعی میکنم صحبتی نکنم 

همسرم اصلا توی این مسائل انعطاف پذیر نیست ... اگرم بخوام چیزی بهش بگم مسخره می‌کنه و .. دیگ سعی میکن ...

تو کار خودت رو بکن اصلا بهش مستقیم نگو نماز بخون، احساس میکنم اعتماد به نفست کم هست