2777
2789
درستهولی نمیدونم اصلا انگاری تکراری نیست کاراش

عیبی نداره همینکه ذهنت باز میشه، ب چالش کشیده میشه، اب دیده میشی

راه و چاه رفتار با ارباب رجوع و کسب و کار رو باد میگیری، خیلی خوبه

خودت رو مسئولیت پذیر و با جربزه نشون بده و از پدرت بخواه مسئولیتهای بیشتری بهت بده 

پدرتم خوشحال میشه کم کم وارد بازار کار درست و حسابی میشی

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

یک هنر و غرضه ای از خودت نشون بده، منشی گری که کار راحتیه، خودت رو پای خودت بایست

اخه میدونین پدرم تو دوره سربازی واسم ماشین ۰ خرید که باهاش راحت برم کلانتری و برگردم و خونه هم یدونه برام کنار گذاشته ....

و خب یه جوری انگار منو رو پای خودم وایسونده بابا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه میدونین پدرم تو دوره سربازی واسم ماشین ۰ خرید که باهاش راحت برم کلانتری و برگردم و خونه هم یدونه ...

اون عصاست که رو پا شما رو نگه داشته وگرنه خودتون رو پای خودتون نیستید و تکیه به عصا سرپا نگهتون داشته ، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
عیبی نداره همینکه ذهنت باز میشه، ب چالش کشیده میشه، اب دیده میشیراه و چاه رفتار با ارباب رجوع و کسب ...

راستش اصلا به هیچ وجه علاقه ای ندارم به گزارش نویسیش یا کاراش و خب به خاطر کمک حالش باشم انجام میدم یا حقوقی که ماهیانه بهم میده  

ولی به کارای کامپیوتری اونم نه برنامه نویسی کارای مربوط به سخت افزار کامپیوتر و اسمبل کردنشون علاقه دارم و دوست دارم

رشتمم مهندسی مکانیکه و لیسانسشو دارم ولی واقعا خوشم نمیاد از رشتم

اون عصاست که رو پا شما رو نگه داشته وگرنه خودتون رو پای خودتون نیستید و تکیه به عصا سرپا نگهتون داشت ...

خب به نظرم پولاشم هست

راستش بحث همین موضوع با پدر و مادرم بود و کار جایی رسید که مامانم گفت اگه تو ) بابام( بمیری این میخواد چیکار کنه و گفت که مردم بیشتر از زندم براش فایده داره.....

میدونی فقط در حد پاس کردن درس خوندم و کار عملی اصلا نکردم 

راستش اصلا به هیچ وجه علاقه ای ندارم به گزارش نویسیش یا کاراش و خب به خاطر کمک حالش باشم انجام میدم ...

بالاخره سرهرکاری بری باید از صفر و کاراموزی شروع کنی ک شاید حقوق چندانی هم بهت ندن

اونجا برو کلا وارد بازار کار شو فعلا، درکنارش اون مهارتی ک دلت میخواد رو یاد بگیر ک وقتی خواستی کار مرتبط رو شروع کنی خام و صفر نباشی، گیج و ویج از محیط کار و دنیای بازارکار

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /