lia_a مدیر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 218 عنوان کنکور 1403❌️ | مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 24 پست بچه ها نتایج انتخاب رشته کنکور تجربی مگه اعلام شده؟الان بچه های تجربی میتونن ببینن کدوم دانشگاه قبول شدن؟ 1403/06/11 | 21:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حدیثه۷۹ عضویت: 1401/01/15 تعداد پست: 1707 لطفاً جواب بدین خیلی مهمه ⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13562 از بچه های کنکوری بپرس حتما میدوننزیاد تاپیک میزنن دیدمپارسال رتبهم شد ۸۲۵۴۰ 😂😂💔 اما الان شدم ۳۴۹۲۲😁😁🙏🏻 پیشرفته دیگه.. ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
کلبه__چوبی عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 5112 دیدمپارسال رتبهم شد ۸۲۵۴۰ 😂😂💔 اما الان شدم ۳۴۹۲۲😁😁🙏🏻 پیشرفته دیگه.. امسال کلا افتضاح رتبه بندی کردن☹☹☹پشت کنکور میمونی؟ گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13562 امسال کلا افتضاح رتبه بندی کردن☹☹☹پشت کنکور میمونی؟ نه دیگع 💔😂 روزانه مجاز شدم ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
کلبه__چوبی عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 5112 نه دیگع 💔😂 روزانه مجاز شدم بسلامتیانشالله رشته خوبی قبول شی گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13562 بسلامتیانشالله رشته خوبی قبول شی 😍😍😍🙏🏻انشالله ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13562 🥰💓 ۳سال پشت کنکور سال اولی نمیدونم چی ب چی بود دومی تلاشم بی ثمر بود سومی کمی خراب کردم همان سال چهارمی بهتر از همه🥲💚💛🧡 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
کلبه__چوبی عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 5112 ۳سال پشت کنکور سال اولی نمیدونم چی ب چی بود دومی تلاشم بی ثمر بود سومی کمی خراب کردم همان سال چهارمی ... موفق باشی عزیزمخیلیارو دیدم چند سال پشت کنکور بودنانشالله رشته خوبی قبول شی خستگی از تنت برهفقط پیش یه ادم مطمئن انتخاب رشتتو انجام بده گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13562 موفق باشی عزیزمخیلیارو دیدم چند سال پشت کنکور بودنانشالله رشته خوبی قبول شی خستگی از تنت برهفقط پیش ... حتما 😊😊 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•