2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 64 پست
اووه😂داری وسوسم میکنی

من به شخصه ندوس ...........آدم نمیدونه بگه شوهر دارم یا ندارم..................همه مهمونیا و عروسیا تنها میره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا آشنا نشو،یه زندگی خیلی غیرعادی دارن که ممکنه ماه ها همسرتو نبینی،منم داشتم خاستگار مهندس کشت ...

من آدم احساسی نیستم به نظرم مشکلی نداشته باشم با نبودنش

دوستان گفتن میشه باهاش همراه شد 

خوشبحالتون که تو ۲۰ سالگی میزارن ازدواح کنید من ۱۷ سالمه یه خاستگار دارم که مادرم بهم نمیگه کی چیه ف ...

عزیزم ازدواج اصلا چیز خوبی نداره اونم تو سن کم کلی مشکلات اینجاد میکنه بعد میفهمی جوونی نکردی چه لذتاییو از دست دادی عجله نداشته باش به نظرم زمانش مناسبش برسه میری

منم فعلا خیلی دو دلم حس میکنم زوده 🥲

اصلا اعصاب مردارو ندارم 

ببین شک ندارم تو از من گاوی که این چیزا برام مهم نبود خوشبخت تر میشی

😂 😂 درآمد منظورته؟ 

من اولویتم درآمده برعکس خیلیا ک میگن پول خوشبختی نمیاره همه چی پول نیست به نظرم پول همه چیزه و دقیقا پول خوشبختی میاره 

بعد از مطمئن شدن راجع به اینا اخلاق طرف اولویت بعدیه 

من آدم احساسی نیستم به نظرم مشکلی نداشته باشم با نبودنشدوستان گفتن میشه باهاش همراه شد

ربطی به احساسی بودن نداره عزیزم،وقتی مردِ خونه نباشه رابطه سرد میشه وابستگی زن و شوهری خیلی کم میشه،زمینه خیانت بالا،بعد هم بارداری ،بعد زایمان ،با بچه کوچیک وقتی شوهر نباشه زندگی جهنم میشه،

فکرکنم این شغل جز شغل های سخت و ماموریت با زمان بالاست ترجیح میدم با یکی ازدواج کنم که وضعیت مالیش م ...

عزیزم اطرافیانو دیدم ک بعدا سر پول چقدر به مشکل بر خوردن واقعا چشمم ترسیده و دوست ندارم همچین اتفاقی برام بیوفته 

عزیزم فکر کن عروسی دختر خالته بعد تنها بری یا یه موقع جمع خانوادگی زوجی همه نشستن تو اونجا تنها مساف ...

تنها میرم😂

پولدار باشه اصلا ایران نمیمونم که میرم از ایران ادامه تحصیل میدم 

الان مجردی اینجوری میگی بعداز ازدواج وابسته میشی دوریش سخته

درسته حرفتون ولی خب اولویت زندگی هرکس فرق داره من بشدت تاکیدم رو وضع مالی خوبه و بود و نبودش چندان اهمیتی نمیدم پول باشه همه اینایی ک گفتید با یه خدمتکاری کمک دستی چیزی حل میشه 

تنها میرم😂پولدار باشه اصلا ایران نمیمونم که میرم از ایران ادامه تحصیل میدم

شوهر جان اگر گف بمون ایران چی یارو خودش میره مسافرت دخترای داف ماف خارجی میبینه بهرحال هر جا کشتی وایسته میخواست میرف دیگه ولی مهمه همینو بپرس بازندگی خارج ایران مشکل نداره 

دختر باحالی هستی همه جوره اوکی رو میدی👏👏👏🙂 خوبه 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
چقدر مثل من فکر میکنی ولی خدایی شش ماه نباشه خیلیه باز یه ماه باشه یه ماه نباشه اوکی تره

منو تو درست فکر می‌کنیم 😂

کنار میاد آدم بابا 

آدم خیلی راحت خودشو با شرایط وفق میده

شوهر جان اگر گف بمون ایران چی یارو خودش میره مسافرت دخترای داف ماف خارجی میبینه بهرحال هر جا کشتی وا ...

😂 😂 قربونت زندگی و نباید سخت گرفت گاهی 

اتفاقا یکی از شروطم که باید بریم محضر امضا بده همینه 

من به شخصه ندوس ...........آدم نمیدونه بگه شوهر دارم یا ندارم..................همه مهمونیا و عروسیا ...

اولویتامون فرق داره عزیزم شما ترجیحت بودن همسر کنارته برا من مهم نیستو به نظرم آدم خودشو با شرایط وفق میده