2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 64 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه فامیل دور داریم حقوقش که گفتن عالیه ولی میره دریا 6ماه از سال رو حالا نمیدونم چطوره و...

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
تنهایی بمیرم با همچین کیسی ازدواج نمیکنم.......دختر همکارم شوهرش همین شغلو داره 6ماه نیست 3ماه هرروز ...

من اتفاقا دوست دارم تنهاییو مشکلی با این قضیه ندارم

فقط درآمدش مهمه برام شما اطلاعی ندارین حدودی؟

بله😅

درامدشون به دلاره

و خیلی پولدارن

ولی خیلی اوقات باید تنهایی بکشی

مثلا شش هفت ماه ممکنه نباشن  یا یکی دوماه کلا نباشن

بعدها بچه دار بشی خیلی سخته تنهایی

ولی هب خونه زندگی و خرج و مخارج و پس انداز همیشه خیلی خوبشو داری 

همینحام یادمه قبلا یکی بود که همسرش همسن شغل و داشت و میگفت خیانت میکنه چون خیلی ازم‌دوره

گاهی هم شنیدم میزارن همسراشون باهاشون برن

و حتی بچه هاشون 

ممکنه معلم هم برای دانش اموزا بیان رو کشتی 

فقط اینکه در مورد خواستگار هیچ وقت به تعریف یک مادر یا خواهر اعتماد نکن. هیچ وقت هیچ وقت. مخصوصا اگر ...

موافقم به خاطر همین فعلا اجازه آشنایی بیشترو ندادم میخوام از همه چی مطمئن بشم نمیشه فقط به حرف خواهرش بسنده کرد

من اتفاقا دوست دارم تنهاییو مشکلی با این قضیه ندارمفقط درآمدش مهمه برام شما اطلاعی ندارین حدودی؟

اخلاق و اینا هم مهمه دیگه الحمدالله یا نه بازم درآمد خیلی مهمه 🥲 🤣

من اتفاقا دوست دارم تنهاییو مشکلی با این قضیه ندارمفقط درآمدش مهمه برام شما اطلاعی ندارین حدودی؟

درآمداشون خوبه...........این دوستم خونه خرید ماشین خرید 15 روز سفر تایلند رفت

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......