2821
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 64 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه فامیل دور داریم حقوقش که گفتن عالیه ولی میره دریا 6ماه از سال رو حالا نمیدونم چطوره و...

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
تنهایی بمیرم با همچین کیسی ازدواج نمیکنم.......دختر همکارم شوهرش همین شغلو داره 6ماه نیست 3ماه هرروز ...

من اتفاقا دوست دارم تنهاییو مشکلی با این قضیه ندارم

فقط درآمدش مهمه برام شما اطلاعی ندارین حدودی؟

بله😅

درامدشون به دلاره

و خیلی پولدارن

ولی خیلی اوقات باید تنهایی بکشی

مثلا شش هفت ماه ممکنه نباشن  یا یکی دوماه کلا نباشن

بعدها بچه دار بشی خیلی سخته تنهایی

ولی هب خونه زندگی و خرج و مخارج و پس انداز همیشه خیلی خوبشو داری 

همینحام یادمه قبلا یکی بود که همسرش همسن شغل و داشت و میگفت خیانت میکنه چون خیلی ازم‌دوره

گاهی هم شنیدم میزارن همسراشون باهاشون برن

و حتی بچه هاشون 

ممکنه معلم هم برای دانش اموزا بیان رو کشتی 

فقط اینکه در مورد خواستگار هیچ وقت به تعریف یک مادر یا خواهر اعتماد نکن. هیچ وقت هیچ وقت. مخصوصا اگر ...

موافقم به خاطر همین فعلا اجازه آشنایی بیشترو ندادم میخوام از همه چی مطمئن بشم نمیشه فقط به حرف خواهرش بسنده کرد

من اتفاقا دوست دارم تنهاییو مشکلی با این قضیه ندارمفقط درآمدش مهمه برام شما اطلاعی ندارین حدودی؟

اخلاق و اینا هم مهمه دیگه الحمدالله یا نه بازم درآمد خیلی مهمه 🥲 🤣

من اتفاقا دوست دارم تنهاییو مشکلی با این قضیه ندارمفقط درآمدش مهمه برام شما اطلاعی ندارین حدودی؟

درآمداشون خوبه...........این دوستم خونه خرید ماشین خرید 15 روز سفر تایلند رفت

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز