2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما پزشکی می خونی؟ معمولا رده سنی کسایی که عادی قبول می شن چه قدره؟من متاسفانه حس می کنم خیلی عقب😔ا ...

عزیزم من پرستارم 

پشت کنکور موندی ؟ 

معمولا کسایی که قبول میشن یکی دو سال پشت کنکور میمونن

منم اینی که دارم میگم و به چشم خودم دیدم

حرفتو باور نمی کنم

حتی توی اینستا هم کارنامه هایی که گذاشته بود شبیه چیزی بود که من کفتم

ولی بحث فایده نداره چون ظرفیت قبولی منو تغییر نمی ده ظرفیت قبولی اونم تغییر نمی ده

خدا حق ما رو خودش ازشون بگیره

عزیزم من پرستارم پشت کنکور موندی ؟ معمولا کسایی که قبول میشن یکی دو سال پشت کنکور میمونن

آره پشت کنکورم ولی فول تایم نخوندم😔

سه ساله یه سالش همراه دانشگاه بود امسال هم با کارکردن درس خوندم

هیچ سالی هم پزشکی قبول نشدم😔

حرفتو باور نمی کنمحتی توی اینستا هم کارنامه هایی که گذاشته بود شبیه چیزی بود که من کفتمولی بحث فایده ...

عزیزم کاشکی نمیگفتم اما من خودم برای این کارنامه انتخاب رشته کردم برای بستگان بود کاشکی عکسشو داشتم نشونت میدادم 

آره پشت کنکورم ولی فول تایم نخوندم😔سه ساله یه سالش همراه دانشگاه بود امسال هم با کارکردن درس خوندمه ...

واقعا به پزشکی علاقه داری ؟ 

ببین واقعا میخوای یا نه 

پزشکی و بیمارستان اون چیزی نیس که تو اینستا دارن نشون میدن 

اوضاع کادر درمان واقعا خوب نیس 

ببین اگه واقعا میخوای بمون یه سال پشت کنکور و واقعا تلاش کن براش ☺️

عزیزم کاشکی نمیگفتم اما من خودم برای این کارنامه انتخاب رشته کردم برای بستگان بود کاشکی عکسشو داشتم ...

من نمی گم دروغ می گی کاش منم اسکرین کارنامه دوستمو داشتم ولی قضیه مال دو سال پیشه

اون با رتبه بدتر از من جای منو گرفت الان دو سال پزشکی رو تموم کرده و من هنپز باید تست دهم بزنم

هرکس سهمیه استفاده می کنه حرومش باشه و خیرشو نبینه 

واقعا به پزشکی علاقه داری ؟ ببین واقعا میخوای یا نه پزشکی و بیمارستان اون چیزی نیس که تو اینستا دارن ...

علاقه خیلی دارم🙂😍

حتی الان شغلمو دارم که جای پیشرفتش فوق العاده است تا درآمدهای خیلی بالا خیلی هم روش وقت گذاشتم

ولی حیف که دلم پیش درسای پزشکیه

از ته ته دلم علاقه دارم حتی اگر درآمدی نداشته باشه دوست دارم بخونمش

آره تصمیممو گرفتم دوباره تلاش کنم

مرسی کمکم کردی❤🌷😊

علاقه خیلی دارم🙂😍حتی الان شغلمو دارم که جای پیشرفتش فوق العاده است تا درآمدهای خیلی بالا خیلی هم ر ...

اگه خواستی کلاس آنلاین بری کلاسینو من خودم میرفتم عالی بود 

روزانه برنامه ریزی کن 

یه دفترچه بزار کنار هر روز تاریخ بزن ساعت هر کاری که انجام میدی بنویس اینجوری کمتر وقت تلف می‌کنی و مفید درس میخونی ☺️

موفق باشی 🌷