2777
2789
عنوان

در چه حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 64 پست

اینهفته که تولدمه...باید کیک درست کنم و اینا ...........هوا هم بهتر شده برنامم اینه آخر هفته برم کوه .......یسری خرده کاریم دارم مثل درست کردن شیر آب و اطو و......

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از حموم دراومدم 😂😂😂

عافیت باشه

منم میخام برم نیم ساعت دیکه

خانمِ اقای مهندس 💍سنجاب کوجولو‌ مامان امیدوارم به زودی سالم بیایی به آغوش من و بابایی🥲باعث سربلندی بابا و‌بابایی بشی🫧 عزیزم از خدا میخام برات بهترین پدر مادر بشیم لیاقت بودنت رو داشته باشیم🥺 همسر عزیزم تمام سختی هایی که دارم میکشم برای اینکه تو رو به تمام چیزی ک لیاقتشو داری برسونم مرد من👩🏻‍❤️‍👨🏻ما باهم به همه چیز میرسیم چون خدا با ما هست 💍خدای عزیزم‌ من عاشقم و میدونم به تمام جیز های درون ذهنم میرسم چون بهت ایمان دارم 🦋🪵 ما سه تا یک تیمیم بدون هم یتیمیم🌝😁

اینهفته که تولدمه...باید کیک درست کنم و اینا ...........هوا هم بهتر شده برنامم اینه آخر هفته برم کوه ...

تولدت مبارک باشه عزیزم 😍

الهی امسال بهترین سال زندگیت باشه

خانمِ اقای مهندس 💍سنجاب کوجولو‌ مامان امیدوارم به زودی سالم بیایی به آغوش من و بابایی🥲باعث سربلندی بابا و‌بابایی بشی🫧 عزیزم از خدا میخام برات بهترین پدر مادر بشیم لیاقت بودنت رو داشته باشیم🥺 همسر عزیزم تمام سختی هایی که دارم میکشم برای اینکه تو رو به تمام چیزی ک لیاقتشو داری برسونم مرد من👩🏻‍❤️‍👨🏻ما باهم به همه چیز میرسیم چون خدا با ما هست 💍خدای عزیزم‌ من عاشقم و میدونم به تمام جیز های درون ذهنم میرسم چون بهت ایمان دارم 🦋🪵 ما سه تا یک تیمیم بدون هم یتیمیم🌝😁

یه تاپیک چالش شروع زدم کسی نیومد..... 

ولی خودم الان دارم مثنوی میخونم و برنامه ام برای تعطیلات همینه(انجام دادن یکی از کارایی که همیشه دوست داشتم انجام بدم اما پشت گوش مینداختم)

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

وای خوشبحالتکحا رفتی ؟منم ببرررررر

عمان

بغداد

نجف

مازندران

مازندران

مازندران

اصفهان

اراک

گیلان

الانم گیلان

کلا شهر خودم یه هفته روی هم نبودم

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

مشهدی شما؟؟ واقعا گرمه هنوزم؟ منم هفته ی بعد میام هفته ی بعدم شلوغه یعنی؟؟

اره عزیزم مشهد گرمه و ب شدت شلوغ

البته الان هوا عالیه

اما اگر هدفت گشتن هست خیلی شلوغ شده 

از سفر برگشتیم فقط دارم جمع و جور میکنم 

همین لحظه حس کردم زندگیم یکم رویه قبل خودش رو پیدا کرده 

اومدم یه قهوه بخورم ریلکس کنم برق رفت 🙁

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
تولدت مبارک باشه عزیزم 😍الهی امسال بهترین سال زندگیت باشه

سلامت باشی دوستم............خدا از دل پاکت بشنوه ایشالا  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......