2777
2789

پس غیرت چی میشه؟؟

عشق قشنگیش ب غیرت داشتنه مرده درسته آدم خسته میشه از حساس و غیرتی بودن شوهرش ولی تهش ادم ی حس خوب میگیره ک ی نفر هس انقد مراقبته و دلش میخواد تو مال خوده خودش باشی نه هیچکس دیگ❤️

این جملات فقط برای گمراه کردن جووناس..میتونی عاشق یکی باشی و اون یکی دیگه رو دوس داشته باشه؟چقد میتونی تحمل کنی...اینجور وقتا خودتون رو جا اون جوون بزارید...اون زندگی. نمیکنه..مرده متحرکه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشهاینا فمنیستن

فمنیسیت میدونی چی هست که الکی واسه خودت حرف میزنی

همین ذره حقوقی که داری از فمنیسیتا داری اینکه حق تحصیل و کار حتی جالبه بدونی مانتو جیب دارم از همین زنان فمنیسیت که با زن ستیزی در گذشته و همین حال دارن میجنگن چتونه شماها؟

کدوم فمنیسیتی تعهد در رابطه رو نقض میکنه هر ک صشری میبینین بندش میکنین به فمنیسیتا

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 🕊️🦋

شما خودت فمینیست هستی؟

نمیتونم قاطع بگم بله چون اطلاعاتم هنوز کامل نشده ولی تو این  زمینه مطالعه دارم واینکه این زن ستیزان که اکثرا مردا هستن انقدر به فمنیسیت هیت دادن فحش دادن که این تفکر جا افتاد

و زنارم از حقوق خودشون متنفر کرد بهرحال به نفع مردا نیس که زنان جامعه آگاه و معترض باشن

نظر ما متفاوته موفق باشی از نظر من فمنیست چیز دیگه ای است

نظر شما مهم نیست شما برو در موردش بخون بعد هر مظری رو به فمنیسیت نسبت بده فمنیسیت در مورد حقوق زنانه مگه به نظره ؟

منبعت؟ بر چه اساس این حرفو میزنی؟

کتاب های خانم سیمون دوبوار از پایه گذاران فیمینیسم

به نام خداوند رنگین کمان/بچه ها نخندینا.../ما اریایی هستیم عرب نمیپرستیم/البته عربای ایران جاشون توقلبمه

حتما میخونمش بعد الان دلیل مضر بودن فمنیسیت چیه؟

انتظار داری یه کتابو توضیح بدم؟

ولی یه لینک برات میذارم ویدئو شو نگاه کن

به نام خداوند رنگین کمان/بچه ها نخندینا.../ما اریایی هستیم عرب نمیپرستیم/البته عربای ایران جاشون توقلبمه